Burda style

Znam da se na našim kisocima može pronaći Burda i znam da je izdaje Adria Media, ali priznajem nikada nisam bila preterano zainteresovana za to izdanje. Pod a) užasna sam u bilo kom poslu koji zahteva spretnost i vešte ruke, ja se držim pisanja molim lepo; a pod b) nekako me je to uvek asociralo na starije žene, modele u veličini 52 i sve tako nekako. Predrasude, predrasude i predrasude! Oh priznajem i stidim se. Naime pre nekih mesec dana nabasala sam na sajt Burda Style, online zajedinicu dama koje šiju po Burdinim krojevima. Osim samih krojeva, tu se mogu pronaći i fotke koje članice postavljaju na sajt - sa realizovanim kreacijama i objašnjenjem za šta im je određeni model bio potreban, gde su nabavile materijale i sve tako dalje... Prilično zanimljivo moram priznati. A te kreacije su zbilja odlične, posebno haljinice, izdvojila sam nekoliko favorita. Obavezno posetite sajt, kao ilustracija koliko je Burda popularna tu je podatak da sajt broji čak 399.207 registrovanih članova. Zjuu, šta sam ja do sada propuštala :)

11 comments:

  1. nisam ljubitelj sivenja, i nekako bas meni skoro nikada ne pogode krojacice, BUT za ove modele vredi razmisliti, bas su dobri! well done burda!

    ReplyDelete
  2. to ti kažem.. odustala sam posle nekoliko fijasko saradnja sa bgd krojačicama. a sad se baš premišljam. ko ima neku dobru, neka viče ::))

    ReplyDelete
  3. joj, s ovime sam ja počela šivati. ima super krojeva i da se napraviti svašta. Još dan danas zavirim kad god mogu malo!

    ReplyDelete
  4. Burde rulaju! Ima suuuuuuuuper stvari i uopste nisu zastarele. Mada se krojacice zale da su noviji krojevi mnogo losiji od starih. (da losije stoje)
    Naucicu ja jednog dana da sijem :D pa cu isprobati

    ReplyDelete
  5. prošle godine sam završila tečaj šivanja i ovo mi je odlična informacija :D hvala :*
    ove haljinice su bombončići!

    ReplyDelete
  6. Mama mi je znala nesto sasiti po burdi i uvijek je sve super izgledalo! :)

    ReplyDelete
  7. vaaaaaau, ova zuta haljinica je preslatka!

    ReplyDelete
  8. U poslednjoj (oktobarskoj) su i dva Lagerfeld-ova modela
    http://www.burdastyle.com/blog/make-karl-lagerfelds-designs

    ReplyDelete
  9. da ne pominjem mamine burde iz 70ih, da umreš kakvih stvari ima, pravo blago!

    ReplyDelete

Back to Top