Boa viagem!

Iliti srećan put, na portugalskom... Te bih sebi poželela da u skorije vreme čujem ovu frazu, te se zaputim put mističnog Brazila. Što više ljudi sa tog podneblja upoznajem, sve sam uverenija da je to zemlja mojih snova... Svako malo na fejsu gvirnem šta li to moji Brazilian prijatelji rade i svaki put se oduševim. Nekako je mom srcu blizak taj njihov ležerni lifestyle. Budući da svemu u životu pristupam sa štreberske tačke gledišta, odmah sam sebi pronašla i kuću u Rio de Ženeiru, na samom obodu, jednu apsolutno stajliš kuću jednostavnih linija brazilskog arhitekte Marcioa Kogana. Me likey!

Sa obzirom da moja buduća kuća raspolaže sa infinity bazenom sa koga se pruža panoramski pogled na plaže Ria, bikini je neizostavan. U skladu sa mojom novom domovinom, biću patriotski orjenitisana i odabraću ovaj savršeni Rosa Chá sa staklićima.

Kako se ne bih pokliznula, na nogama ću svakako imati Melissa gumenjake, naravno one nastale kao plod saradnje sa Vivienne Westwood, jeste da su ove iz prošle kolekcije, ali ovo je ionako moj san. So, let it be!

I na posletku za prizor kraj bazena potrebna mi je i Caipirinha, nacionalno pićence: malo limete, malo šećera, puunoo cachaçe i zbogom pameti! 

A sad izvinite me, odoh u kuhinju da poput pepeljuge čekam svoju vilu.

6 comments:

  1. rekli bi ti dalmatinci : " nis ti ni luda mala " :)

    kuća je vrh...a ove sandalice moš već naručit po cijeni od 30-50 dolara ako su ti tolika željica :)

    iako su meni hawainasice zakon :)

    ReplyDelete
  2. ::)) znam, ali bez rosa cha, koktelichica i kuce nekako gube magiju ;)

    ReplyDelete
  3. Hehehe, dobar post! A ja sam prije mora kupila Ipanema gumenjake, preslatki su mi i najbolja investicija do sad!

    ReplyDelete
  4. ajme kako sam se nasmijala na one cipelice :D
    A kuća, uf, nemam riječi. Tko je nebi poželio? predivna je.

    ReplyDelete
  5. ja se ovako lozim na Portugal... :(
    mwaaaa

    ReplyDelete
  6. uf...moja trenutna cimerka Brazilka, me svaki dan potseca na ovu pricu :) Naravno ako izostavimo ovu kucicu i sve ostalo... :)

    ReplyDelete

Back to Top