E pa zato!

Mnogo ljudi me je pitalo, zašto pišem blog, šta će mi, zar mi ne oduzima vreme, pa zar nije bolje da se bavim nečim isplatljivijim i sve tako dalje. I na to veliko zašto? zamišljeno sam odogovarala sa nemam pojma! Prosto sam se jedan dan probudila, probrljala po HTMLu, odabrala pozadinu, ime, logo, i to je bilo to. Pišem ga jer mi nedostaju magazini (jedan preciznije, ali to je već tužna priča), pišem ga jer su moji fejsbuk prijatelji već poludeli od mojih linkova (a neću da me stave na hide), jer mi svaki dan nešto padne na pamet (ma svaki minut, ovo je hmm treći post za danas), jer volim lepo (jer želim da podelim lepo)... A onda se jedan odgovor nametnuo sam od sebe, jer želim da upoznam ljude slične sebi, da o modi, dizajnu - sitnicama koje znače život, naučim još nešto.

Moj inbox se polako puni, a zanimljivi, radoznali, modno osvešćeni me pronalaze i to me raduje. Tu zaista ima divnog sveta. Zahvaljujući ovom blogu upoznala sam Ekatarinu i Aniu, devojke koje stoje iza konceptualnog butika Pierre Premier, divne devojke koje modu shvataju vrlo ozbiljno. Pre nekoliko meseci u ulici Kralja Petra broj 10 otvorile su butik gde se, po pristupačnim cenama, može pazariti šik odeća i modni dodalji francuskih brendova Roi et Moi, By Zoe, Pablo Gerard Darel, Et Vous, Chie Mihara, Ambre Babzoe, Miss Sugar Cane...

Ekatarina i Ania su nam za sledeću nedelju pripremile vrlo zanimljivu i pre svega, plemenitu akciju. Naime, od 1. juna, pa u narednih nedelju dana, u okviru dobrotvorne akcije, prodavaće se limitirana kolekcija ženskih, muških i dečijih majca koje je dizajnirala art direktorka Pierre Premiera. Cena jedne majce iznosiće 500 dinara, a sav prihod namenjen je Domu za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj. Dobrotvornu akciju podržala je Ruska ambasada u Beogradu. Majce koje će se ovom prilikom prodavati su upravo ove sa početka posta, izledaju sjajno, zar ne?

8 comments:

  1. ja idem u utorak, odmah, da kupim! lol

    ReplyDelete
  2. pa i mene si upoznalaaaa... hehe...

    ReplyDelete
  3. pa daa :) i tebe ubrajam u te fine modne ljude
    i ja se spremam da pazarim jednu.. taman onda coffee dream ;)

    ReplyDelete
  4. e pa zato, zvuci tacno...drago mi je da sam nasla tvoj blog, pratim te sada, svrati nekad pa da se upoznamo :)

    fashionableroad.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Piši, piši i hiljadu puta, svaku i najmanju ideju i bubicu koja se rodi u tvojoj glavi. I ja evo od prošle večeri čitam li, čitam tvoj blog, random biram postove i nikako da me prodje euforija :) Danas sam krišom čitala na sastanku, u busu do kuće, kod drugarice dok sam čekala da spremi nes i sada mi se mnogo spava, ali još par postova samo da pročitam... Drago mi je što sam te otkrila ;)

    ReplyDelete
  6. ::)) jao divan komentar! hvala puno!
    samo ti klikci, istrazuj, chitaj, komentarishi i uzivaj
    puuunoo pozdrava :*

    ReplyDelete

Back to Top