Chitam, slusham, gledam...

Čitam... (gledam :blush:) diiiiiiivaan Jalouse magazin, savršeno prelomljen, sa svim tim šašavim fontovima, kolažima i uopšteno simpatičnim scrapbook utiskom. Pobliže se upoznajte ovde, a majski broj onlajn pročitajte tu

Pročitala... sam poslednju knjigu od Sophie Kinselle "Devojka iz dvadesetih", doduše sa malim zakašnjenjem, al' bolje ikad, nego nikad. Budući da sam fan dotične spisateljice i ovo mi se dopalo, idealna knjiga za lenjo nedeljno popodne u mekanim jastučićima, hladnu moku sa cimetom i napr čoko-smoki. Znači lagano, lepršavo i duhovito. Kod nas izdala Laguna,

Gledam... Dobro nije baš da gledam, ali nisam izdržala da se ne pohvalim svojim kartama za beogradsku pretpremijeru filma Sex and the city 2, hvaalaaa šapo ;)

Slušam... Slušam, slušam i opet slušam Aliciu. Gde god da se maknem (salon, butik, ulica, kafić, klupa, terasa kancelarija...) tu je ona i njen Empire State Of Mind. I uopšte se ne žalim, ona mi je apsolutno divna, a ta pesma je više nego sjajna. A NY.. Pa  za 2011. godinu zapisan u planer.

Pohodim... Već sam najavila najezdu novih lepih beogradskih bašta. Poslednja u nizu smestila se u ulicu Strahinjića bana 52 (bivši Veprov dah), sada je tu Njujork u malom (oo da opet NY :D). Lokal se zove Soho i idealan je za predizlazak. U ponudi su fina vina, kokteli, a i klopica... Logo lokala uradio je Slavimir Stojanović. Enough said.

Pijem... O pa bar sam pila, ova kiša me je omela u uživanju u lednom Mojitu sa ekstra žutim šećerom. Taman sam mislila da sam došla na svoje, kad ono međutim. No dobro, ne dam se ja. Pijem Mojito i umišljam da je više od hmm 8c?! Brrr!!

5 comments:

  1. hmmmm,divni predlozi,s obzirom da je Sofi i moja omiljena spisateljica. Uvek mogu u dokolici ponovo da citam njene knjige.
    A blog ti je super

    ReplyDelete
  2. Gomila gluposti...

    ReplyDelete
  3. dobro de kud bash gomila, više gomilica
    kiss za hejtera ::))

    ReplyDelete

Back to Top