Novo. Novo. Novo.

Već sam vam obećala da ću vas ovoga proleća provesti kroz nove divne bašte i sva zanimljiva novootvorena mesta, a ja obećanja ispunjavam. Te želim da vam pokažem najnoviji bar u ulici Kralja Petra 11, radi se baru Hyde, koji je kako mu ime samo kaže (hyde/hide)  idealan za sakrivanje. E sad od koga i od čega, na vama je da izaberete. Ali ja bih ga možda preporučila za skrivanje od stresa, besa, briga i ostalih stvari koje ne volim (ali tako je to kad vam se život sa 10 km/h ubrza na hmm otprilike 500, no to sad nije tema). 

Hyde je baš super da se lepo skockate pa onda da se ošašavite nekim finim koktelom, nek ide život! Lokal je fantastično dizajniran, tek izašao iz pećnice i ima moju toplu preporuku.. Zasta nemate šta da čekate, pravac tamo.

A mogu i da vam otkrijem da će se sledeće nedelje ovde desiti i jedna super žurka u okviru Champagne&Shopping Evenings manifestacije. Ako još nište čuli šta se to dešava u junu u Beogradu na tim divnim večerima mode i šampanjaca pogledajte  tu i  tu


1 comment:

Back to Top