Elle did it again.

Izgleda da je glavna urednica britanskog izdanja Elle magazina Lorraine Candy našla savršen recept kako da njen časopis svakog meseca bude u žiži interesovanja. Odgovor je jednostavan - naslovnica za pretplatnike! Za majsko izdanje Lorraine je angažovala  poznatu blogerku/ilustratorku Garance Doré , a sa izdanja za jun smeši nam se Kylie Minogue, hmm a možda i ne..

Jer je Kylie u totalnom ružičastom bluru i  jedino je jasno čitljiv naslov koji poziva: Come into my world. Zamagljena naslovna strana je pokrenula lavinu komentara, komentatori idu od toga da optužuju Lorraine da je potpuno poludela, do euforičnog oduševljenja ovom uvrnutom naslovnicom. U međuvremenu pojavila se i verzija  za kioske koju je fotografisao David Slijper, na kojoj je Kylie u vrlo čudnoj pozi, odevena u YSL haljinu i Christian Louboutin sandale. Osim što se plašim da sirota Kylie ne padne, moram priznati da mi se jako dopada verzija za obične smrtinke :)

Via

8 comments:

  1. ova mi je naslovnica stvarno lijepa, makar baš nisam ljubiteljica Kylie.

    ReplyDelete
  2. super je naslovna! zavidim im na ovakvim egzibicijama!!

    ReplyDelete
  3. moram priznati da mi je ova blurana naslovnica XY puta bolja od obichne. josh od proshlog broja ELLE isfurava tu shemu sa 2 naslovnice i mislim da joj je to fora trik za navlachenje pretplate + oni neki pokloni (bar je tako u RH), a sama "posebna" naslovnica, ovaj put mi je fenomenalna. savrshen pomak od ustajale svakodnevice i milijuna istih naslovnica, suptilna i pozivateljska. zakon :)

    hvala ti na posjeti, dodji opet, ostavila si lijep i drag komentar.

    lijep tjedan ti zhelim :)

    ReplyDelete
  4. Po meni jedna od najboljih naslovnica Elle ikad ;) Pa i ako samo zbog enigme.

    ReplyDelete
  5. originalno. kao sto rekog i genijalno!

    ReplyDelete
  6. Jelo, citam ti stare postice. Preslatki su i uzivam <3
    Mnogo je dobra ova blurovana!

    ReplyDelete

Back to Top