Crispy clean

To je to. Letnja pauza je gotova.
Jelena se vratila radnom stolu (upravom ovom). I šta je prvi korak?
Skicirati novi vodič za Mikonos (ooonoliko imam da vam kažem&preporučim), ili možda početi od novog arondismana u Parizu, onog što sam vam obećala ovde?
Pa, teško.
Kraj svakog putovanja označava nešto sasvim drugo. U poslednje vreme moji letovi ka Beogradu traju i do 30 sati (i ne, nisam letela iz Australije, ali možda to univerzum nešto pokušava da mi poruči) i kući se vraćam apsolutno slomljena, a moj kofer supermariniran.
Pa prvi korak?


Oh, to je lako! Glamurozno druženje sa mašinom!
Iskreno, to je jedan od retkih kućnih poslova koje obavljam sa radošću (možda zato što zapravo tu i nema šta da se radi, osim da radoznalo cupkam kraj mašine). Kao što malo zdravog sna popravi raspoloženje, na isti način na nežnih 30 stepeni i moja odeća doživljava svoju renesansu.
Iako sam često završim u kategoriji "modni bloger" (i uvek mi je zabavno kad to čujem), zapravo imam veoma zdrav odnos prema odeći, trudim se da u ormaru nemam previše stvari, i s vremena na vreme odbacujem višak. To u praksi znači da sa manje odevnih komada treba da postignem što više kombinacija, taj sport brusim na onim putovanjima za koje se upakujem u mali kofer. Matematika nije uvek jednostavna, ali zadovoljstvo kad rešim jednačinu sa svim nepoznatim je nemerljivo.
Otud jedno novo partnerstvo, od ove sezone u misiji da izgledam kao pristojna devojka u odeći koja ne bledi i ne gubi oblik. Perwoll renew Advanced Color&Fiber je taj čaroban dodatak koji lako uspeva da sakrije činjenicu da sam već obrnula krug u omiljenoj crvenoj haljini od Barselone, preko Frankfurta, sve do Hvara.
Ove sezone tu je nova, redizajnirana boca, kao i do sad doziranje je veoma jednostavno, a poboljšana formula sa fibrex tehnologijom bori se protiv tragova vremena na odeći.
Zapravo to je sve što od ove jeseni želim i za sebe, da ostanem zdrave fine boje bez vidljivog protoka vremena na licu, ista, a redizajnirana. Želim to svima nama, a dok ne dođemo do tog magičnog beauty proizvoda, bar neka nam odeća bude u savršenom stanju!
Pa... Čekam neke jesenje avanture. Garderober je prošao međusezonsko sređivanje.
Čekamo spremni!

7 comments:

  1. Obozavam kolaze! I jedva cekam da vidim gde ces sledece
    P.S. ponesi crvennu haljinu! ::)))
    Tamara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto bio je Pariz, ali haljina ceka neke toplije destinacije :)))

      Delete
  2. Hahaha bas sam uyela taj Perwoll sad za vikend.

    ReplyDelete
  3. Preporuka i od mene, odličan je!

    ReplyDelete
  4. 카지노사이트 You always come up with helpful and timely information. I will take this information and add your site to my list. Cheers!

    ReplyDelete

Back to Top