Teva original summer

Kako ulazimo u prvu četvrtinu jeseni, tako se lagano zbijaju redovi.
Prebrajaju se poslednji beli tragovi, slažu uspomene i hvata se zalet u nove radne pobede.
Tako nekako kod regularnih ljudi. Kod mene je to više kao...
I gde ćemo u oktobru?? Koliko dana?? Da li su dve nedelje okej??
Dopunjava se polica sa mazalicama (menja se šestica sa omiljenim džemom i sa klupe ulazi ključni after sun igrač), vredno peglam letnje haljinice (koje će se zgužvati sa prvim sledećim ulaskom u kofer) i dok ležim na plaži guglujem ponudu za zimu u Zanzibaru (zvuči ludo, ali sve najbolje ideje su takve).


Šetam u svojim novim Teva sandalama, lenjo se šunjam po starim morskim gradovima, odmaram ispod palme uz svoj kaktus ceger. Ako bih morala da vam opišem osećaj, to bi bilo nešto poput udobnosti patika na otvorenim sandalama. Uz fashion smernice kao što su Teva saradnje sa Marc Jacobsom i brendom Opening Ceremony, sve je jasno..
Moje šarene sandale i ja smišljamo sledeću avanturu, a ako je i vama do promene perspektive i geografske širine skrolujte dalje.
* Teva poklanja sasvim originalan poklon! Naime, u toku je nagradni konkurs u kome možete osvojiti road trip po Americi za dvoje! Dovoljno je da podelite "autentični letnji trenutak" na Instagramu uz hashtag #originalsummer i kvalifikovali ste se za USA provod života! Pronađite više detalja ovde i na njihovom profilu @TevaEuropa. Imate još malo vremena, srećno! *

A ja nastavljam svoju potragu za suncem 
*Teva Original Summer nagradna igra je završena, pobednici će biti objavljeni na njihovom sajtu i društvenim mrežama*

9 comments:

  1. Mnogo me obraduje kad se vratiš blogu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto me, trebalo mi je da se malo iskuliram od svih tih obaveza koje su mi prepunile život :))

      Delete
  2. Ćao, jesi li sigurna da smo eligible za ovu nagradnu igru? Meni neće da otvori tab sa sajta #OriginalSummer, mislila sam da je do lokacije možda, neće doduše ni iz inkognita. U principu nigde ne mogu da nađem info o nagradnoj igri. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bili smo, nažalost koncept igrice je bila brzina, faza prikupljanja prijava je završena, tako da su u obzir uzete samo prijave onih koji su jaakoo brzo reagovali :) Ali, Teva stalno ima ovako zanimljive aktivacije, cim bude nesto novo, alarmiracu :)

      Delete
    2. Aha, ok, hvala na odgovoru :)

      Delete
  3. Jelena ti si neverovatna inspiracija. Iskreno bih volela da postanes jedna od top svetskih blogerki. Za razliku od mnogih, iskrena si i jednostavna. Svaka tvoja fotografija je prica za sebe, prirodna i nemontirana. Uzivam citajuci!

    Jovana -> joanalicious.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, hvala na divnom komentaru i lepim recimna O:) pre svega se ovde super zabavljam, pa ako nesto ispadne iz toga ispadne :)) :*

      Delete
  4. Hladno oktobarsko vece, sedim uz kamin i gledam ovu moju ukrasnu, kucnu palmicu dok u mislima prebiram po blogerskim kutkovima koje znam... Setim se dragog, tvog bloga... Divno je videti ovo leto... Jos jednom... I palme, i sunce, i sandale... A evo hladno je, oktobar je vec, kod tebe jos uvek mirise leto... Zadrzacu se malo ovde izgleda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo uzivaj :) zvuci kao savrseno vece :)
      A ovde uvek mozes doci po dozu leta, spremila sam nam za celu zimu zalihe :)))

      Delete

Back to Top