NMD_ Party!

Kad bi vam zvonio telefon i kad bi vam rekli: haj na žurku u Pariz?
Na dan. Jutro u Beogradu? Žurka u Parizu?

Kada? Početak septembra.
Koliko? na 24 sata.
Šta? Adidas Originals žurka
Lokacija? Tajna!

Kako baš ništa iz Adidas kuhinje ne može da bude loše, jednostavno sam slegla ramenima i prepustila se pozitivnom ludilu koje okružuje ovaj brend. Više od petsto obožavalaca patika iz čitave Evrope skupilo se na tajnom rejvu kako bi se obeležilo lansiranje novog NMD modela.


U čast nove kampanje Past Empowers the Future svoje setove su pripremili Maya Jane Coles, Bambounou i Clara3000 (o da, upravo je ona odgovorna za soundtrack na Vetements reviji za prileće/leto 2016. poslušajte - ovde).
Ovo nije bila prva žurka ovog tipa u organizaciji Adidasa, ali Pariz je definitivno bio pravo mesto da pošalju svoju poruku. Uz Detroit i Berlin, ovaj grad je bio (i još je) tehno prestonica sveta. Od prvih Jungle Parties žurki u klubu Rex 1982. preko organizovanih rejvova, pa sve do devedesetih kada su u Parizu vladale žurke u napuštenim zgradama tamo su se mogli čuti najprogresivniji zvukovi.
Adidas je obećao audio-vizuelan spektakl i bome, nisu se šalili!
Misteriozna lokacija ukazala se kao ogroman prostor ispod auto puta u severnom delu Pariza. Najupečatljivija bila je instalacija Tesseract - Hypercube, delo 1024 Architecture biroa. Ukratko, to je velika skulptura metalne konstruckije u čijem srcu se dešava laserski šou uz jake bitove, a opširnije?
Bacite pogled o čemu se radi - ovde.
Hvala brendu Adidas za ovo sjajno iksustvo - rock on! :)
Foto: Jelena Karakaš&Benoit Florencon 

2 comments:

Back to Top