Golden kiss...


Za šta sve blog može da posluži?
Hmmm, pa ja ga malo zloupotrebljavam i kao svoj tajni dnevnik, znate već, zaključujem svašta o prošlosti iz slova i pozicija zareza i tih tačaka, oooh bože, šta sve te tri tačkice mogu da vam kažu..
A ako krenem hronološki da listam, konevolicipele.com jasno kaže: post pred rođendan?Lako, to će bez izuzetka biti jedan walk down the memorie lane post. Malo uspomene, malo nostalgija, malo hvatanje za bits&pieces prošlih vremena, a naravno sve posuto  tom slatkom vilinskom prašinom.
Ne umem baš te rođendane. Malo plačem, malo bih da me zagrlite, malo sam nadurena, malo sve volim, malo sladoled, malo rosé , malo sve je predivno, malo ništa ne valja...
A kad to nešto malo ne valja trčim do tajne fioke u kojoj su smeštena neka davno potrošena pakovanja, brižljivo upakovana kao vremenska mašina (ako za ovih 6 godina druženja niste shvatili da sam pomalo udarena, onda stvarnoooo :) ). Pa se kao davljenik hvatam za slamku, ako želim u 2008. godinu, u vreme kad sam bila crna, bezbrižna i baš zgodna (jel može neko da otrči i da toj Jeleni objasni neke stvari i pojasni joj da se ne brine i da joj je baš super) izbor pada na Nivea ulje, faktor 6 (samo šest?! Ma, lepo kažem ta Jelena nit brige, nit pameti).
A ako bih da prokopam malo dublje i stvarno se ozbiljno spustim toboganom uspomena, izbor definitivno pada na žuti B.U. (a kome ne? :) ), naravno da sam pred okrugli rođendan nabavila celu bočicu da lakše preživim tu tektonsku promenu age boxa...
Kad sam već prešla u novu kategoriju, red je da apgrejdujem i svoje male navike. Tako da u 2016. godini uvodim novog mirisnog igrača, radi se o B.U. Golden Kiss parfemu..
Radi se o cvetno-voćnom mirisu čije su me gornje note iz prve kupile, a to su: kruška, jabuka i bergamont... Apsolutno slatko i simpatično, kad vam je potrebno malo optimizma (uz još mrvicu jasmina i šljive).
Onako... Ono kad imate još ravno osam dana do sledećeg rođendana (pišem i dišem plitko kao trudnica, ma joook, uopšte nisam pod stresom). Oblačić te slatke pozitive spakovan je u prigodno pakovanje visokog sjaja.
Ono što je takođe sjajno jeste kampanja koja prati ovogodišnje izdanje B.U. mirisa: kao što ste možda pročitali u toku je konkurs #BUnofilter u kome ovaj brend podstiče jednistvenost svakoga od nas uz vredne nagrade (jel dovoljno da kažem, 500e za šoping i profesionalni photoshooting? ;)). Ako ste propustili, više pročitajte ovde.
A sad me izvinite, idem da malo meditiram o životu.
Jer okej sam. 
Skroz okej. 
Mhm.

4 comments:

 1. odrasla sam uz zuti :))) imam i ja te depresijice pred rodjendane, glavu gore, sve to prodje :*

  ReplyDelete
 2. Zuti B.U. Jos cuvam posebno pakovanje kofercic :) Jako lep post :) <3
  www.ivanasworld.com

  ReplyDelete
 3. Odlican post! Suosjecamo se s tobom :)

  tiateilli.com

  ReplyDelete
 4. Divan post. :)
  Ja sam se prijavila na BU konkurs, stvarno je jako zanimljiv, a ako stigne i neka nagrada, neću se buniti. :D
  P.S. Pratim tvoj blog i bila bih jako srećna kada bi se i ti učlanila na moj.
  Fashion, Beauty and Style

  ReplyDelete

Back to Top