#bunofilter

Čitali ste već o mirisu "detinjstva", sjajno gradivo za ponavljanje za sve nas koji se vazda pitamo da li smo pogrešno skrenuli kod Albukerkija... Žuti B.U. je tu da u sekundi premota celu deceniju unazad... Jer ne postoji bolja vremenska mašina od parfema koji se umešao u najbitnije životne događaje.
Ovog proleća (ou da, stiglo je!), B.U. nam je priredio iznenađenje, na tržištu se pojavila nova mirisna nota Golden Kiss, savršena da njome potpišemo i zapamtimo 2016. godinu, ali o samom parfemu pričaćemo uskoro...


Jer... Prvo zabava! Razumećete me kada vam kažem da ne samo da se na rafovima pojavio novi miris (sve u neodoljivoj konzervici), već da tu vest prati i (vrlo) zanimljiva igra koja je najavljena na događaju u džez klubu Azbuka.
Pravila su laka, dovoljno je da na sajt #BUnofilter aploadujete fotografiju koja vas najbolje predstavlja, dodate raspoloženje koje vas opisuje tog trenutka (ma ko vam je rekao da sam ja odabrala party girl? :D ). Poenta nije da se iz petnih žila trudite da postavite što savršeniji selfie, upravo suprotno! Baš kao što sama kampanja kaže #bunofilter fokus je na tome koliko je svaka od nas različita i posebna i kako je zapravo najzabavnije da budemo ono što jesmo (ovo ne mogu dovoljno puta da podvučem).
A onda nastupa magija , ukoliko vas žiri odabere za pobednicu nedelje na vašu adresu stiže B.U. mirisni paket i vaučer na 5.000 dinara za kupovinu u H&Mu.
A to je samo zagrevanje. Glavna nagrada je prava poslastica - najsrećnija devojka postaće B.U. zaštitno lice i očekuje je veliki photoshooting, ali i vaučer za šoping u iznosu od 500 evra. Drugoplasirana će na poklon dobiti Lenovo Yoga tablet. Treća nagrada je H&M vaučer za kupovinu u iznosu od 20.000 dinara. Dok će čak 50 devojaka kao utešnu nagradu dobiti BU Golden Kiss toaletnu vodu.
Šta kažete? 
Zvuči dobro? 
Namestite vaš najlepši osmeh i srećno ;)

2 comments:

  1. Poslala prijavu!!
    Nego videla sam tvoju vonder vumen figuricu, jel to moze nekako da se napravi, kupi. Jako, jako zelim. Hvaaaaaaala.

    ReplyDelete
  2. Obozavam :))))))
    Ana

    ReplyDelete

Back to Top