Summer time isn't a season...

Visinske pripreme. 
Na 3, 2, 1. Neću biti takav amater kao prošle godine. Oh ne!
Neću propustiti najlepše godišnje doba kad živa luduje i obara sopstvene rekorde.
Kada je sve toplo, i duša i telo i svi se žale i psuju, dok ja prrrreeedem. Umirem od lepote.
Prošli put me je zavela ta bezveze hladna klima pod kojom sedim, leto se prišunjalo i otišlo, a ja sam ostala zabezeknuta. Kamo mojih (minimalnih) 15 dana na osunčanoj steni? Kamo moja uber plava kosa od soli? I nokti u tirkiz? I mozak sa pameti u tragovima?
???
Zato sada igram mudrije. Lovim leto svaki dan i u mislima planiram jedan opušteni i jedan suludi, a bome i jedan gradski odmor.
Čemu slobodni dani ako ih sve ne istrošite tokom leta?


Dok ne parkiram točkiće mog kofera pod neku palmu, lagano se spremam. Diže se norma.Dodajem u jednačinu stvari koje me čine kompletnom.
Već sam pročitala idealnu letnju knjigu! Valja se spremiti na vreme. Da mi ostane dovoljno vremena da ždrakam i levo i desno i žmirkam ka suncu. Dakle "Gde si nestala Bernadeta" Marije Sempl, duhovita, zabavna, sveža priča! Nalik na scenario. Nalik na dobru seriju koju ne može da prestanete da gledate. Izuzetno pitka, ali ne i naivna priča. Bernadetu ćete v o l e t i.
Javite utiske.
Posle idealne knjige za plažu ide i onaj časopis koji kao must have mora uskočiti u vaš ceger za plažu. Da naslovna strana veselo izviruje, dok se korice krive, sve sa flekama od slane vode i kreme za sunčanje. Ne samo da sam ga našla, malo sam ga i napravila :) 
Novo izdanje ELLE Decoration magazina čeka vas kao poklon uz junsko izdanje magazina ELLE (na kisocima je još samo 7 dana, zato požurite!). Ja svoje listove palme nosim svuda, sve uz tu sjajnu tipografiju Tamare Pešić (lepo sam vam rekla da obratite pažnju na nju).
Takođe, tu je i nova letnja poslastica. Prilično posebna. I zamislite to nije sladoled, jok! U pitanju je Fini macarons. Ali, u ovoj epizodi u potpuno drugoj režiji. U kombinaciji Aperola i čokolade. Ou? Kažete vi. Kažem vam nećete moći da prestanete da ih jedete!
Što nas dovodi do sledeće tačke. Beauty rutina je podignuta na borbeni gotovs! Zakazani su termini za Stott pilates (čak umem i da uradim par vežbi, nisam potpuno otpisani slučaj). Nokti se idu u Chanel srebrno. Nadutost se pegla Eucerinom. Aesop kao već totalna navlaka. L'Occitane kao miris za početak leta. I Silk Epil 9,.koji ću uskoro početi i u torbi da nosim (pažnja, stvara zavisnost :) ).
Javljam se uskoro, nadam se sa neke stolice tik uz vodu ;)

5 comments:

  1. Kupila el naravno!
    Jel moze dekor da sledeci put bude malo deblji, a mozete i cesce da nam ga pakujete trep trep

    ReplyDelete
  2. Oh kako mi je trebao ovaj post. Elle sam kupila i (sram me bilo) ostavila u stranu dok ne prodje prijemni ispit da mogu laganice da ga precesljam uzduz i popreko. Nije bas da nisam gvirula ali nije to to. Meni je leto uvek u glavi i ja se delim na Sofiju zimi i onu leti, a ovo leto ima da bude sa sve cetiri u vis. Previse stesa moze da zaboravi na mene ovo leto. ;D

    ReplyDelete
  3. oh how i love this place <3
    (comment written after re-reading the post second time, in period of 4 hours)

    ReplyDelete
  4. Imam Slik epil vooolim ga!! Nadam se da ces uzivati u svom :)

    ReplyDelete
  5. Nice Post.Thanks.
    http://wowfashionz.blogspot.com/

    ReplyDelete

Back to Top