Ines Atelier - showroom

Prošlo je tek nešto više od dve godine od kada se modna kreatorka Ines Janković predstavila domaćoj publici, a još u trenutku kada sam vam preporučila da je držite na oko moglo se naslutiti da će nam ova dizajnerka prirediti još mnogo lepih stvari.
Za to vreme otkrila je da ima jasno definisan stil koji varira između odrednica: ženstveno, šik, seksi i sofisticirano. Pre svega Jankovićeva insistira na ukrojenim haljinama i sakoima koji laskaju ženskoj figuri.
Zato je samo bilo pitanje vremena kada stvari sa potpisom Ines Janković dobiti svoj dom što i se desilo krajem 2012. godine.


Na adresi Dositejeva 22/2 osvanio je butik Ines Atelier.
Na tom mestu sada, u vrlo elegantnom enterijeru, stanuje odeća iz aktuelne kolekcije, ali i nakit koji predstavlja ovosezonsko pojačanje. Smireni tonovi upotpunjeni su sa raskošnim zimskim materijalima, a monotonija hladnih dana vešto je razbijena luksuznim svetlucanjem raznobojnih kamenčića.
Bez dileme adresa koju morate upisati na svoju mapu stila!

9 comments:

  1. trebalo bi da posetim ovo mesto :) http://anitce.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Prvi put sam cula od tebe da ako se nesto ne objavi u roku od 24 sata, onda se i ne objavljuje! Ovo otvaranje je bilo pre 10-ak dana! :)

    ReplyDelete

Back to Top