Magnum

Pa kad sam već ovu nedelju tako revijalno započela, red bi bio da i završim u istom tonu.
Zato jedno novo-staro mesto, sigurna sam, već dobro poznato ljubiteljima dobrog vina. Ušuškano i simpatično zaslužuje da mu se posveti više pažnje.
Radi se o vinariji Magnum u Dositejevoj ulici. Od stilskih elemenata, do industrijske police, od zida od belih cigli, do golih sijalica. Od rešetki, do jastučića. Izlog je otvoren ka ulici, čime se stiče utisak prostranosti, a belinu razbijaju akcenti u narandžastoj, žutoj i plavoj boji.


No, hajmo na bitne stvari, ovde se organizuju zabavne degustacuje, a u ponudi su razna fina vina. Iskreno? Mene su kupili sa hrvatskim Kozlovićem, tako da dalje nisam šarala. Verna sam mom omiljenom. O.d.l.i.č.n.o!
A kad ipak skrenem sa puta (ups!) biram domaću vinariju Jelić and guess what Magnum nudi i njihova vina. Probajte Moravu (zahvalite mi se kasnije ;) ).
Idealna preporuka za petak!

9 comments:

  1. bila sam kod njih na degustaciji letos, zaista divan ambijent

    ReplyDelete
  2. Jelena, sad te videh kod Marine na blogu! Kako si leeeepaaa!
    Odusevljena sam tvojom sminkom! Bilo bi lepo kada bi napravila neki tutorial, ali posto ne verujem da ce se to desiti, mogla bi da napises sta koristis od sminke.
    Takodje mi je jako zao sto ne radis outfit postove, jer mislim da imas savrsen stil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se bas tvoj blog dopada sto je drugaciji od ostalih.

      Delete
    2. @Anonymous
      Prvo hvala <3 ali ja stvarno nisam nikakav poseban make up strucnjak :) cak se nikada ni ne sminkam duze od 15 minuta: malo ovog, malo onog, brzo smrljam i aj u grad :)
      Sto se outfita tice, pisala sam ranije, jednostavno moj ritam zivota mi ne dozvoljava da se toj meri posvetim blogu. A i iskreno, uzivam u ovoj svojoj ulozi iz senke :)

      @Anonymous2
      Hvala puno, trudim se da pruzim nesto novo :)

      Delete
  3. Savršen spoj divnih detalja! Fotelje, jastučići i čaša vina. <3

    ReplyDelete
  4. Stvarno je predobro, savršen spoj ukusa i pameti!

    ReplyDelete

Back to Top