Buro 24/7

Danas ćemo malo o mom omiljenom online projektu.
Najboljem koji se pojavio u poslednje vreme. Onim upućenijim u modna online dešavanja odmah će se upaliti lampica, naravno,  radi se o sajtu Buro 24/7.
Poseban je utoliko što je originalna verzija na ruskom jeziku, a i pored onoliko sajtova na engleskom svakodnevno sam njihove tesktove ubacivala u google translate. I nisam bila jedina!
Kakvu su pomamu devojke iz Moskve napravile najbolje ilustruje činjenica da je lansirana vezija na hrvatskom jeziku, a u planu su varijacije na arapskom, ukrajinskom, kazahstanskom i engleskom. Buromanija se širi neverovatnom brzinom!


Nazaslužnija je svakako glavna&odgovorna, moderna ikona stila, Miroslava Duma.
Ona je (kao i sve njene street style drugarice) pronašla odličan način da komercijalizuje svoju slavu koji je stekla zahvaljujući modnim blogovima. Sajt koji bi pratio aktuelnosti iz oblasti mode, lepote, kulture i dizajna učinio joj se kao najbolje rešenje i  oh koliko je samo bila u pravu!
Iako nije otkrila toplu vodu, okupila je mlad tim koji uglavnom broji devojke iz Moskve kojima je praćenje trendova pre svega bio hobi i dobra zabava.  I baš je njihov opušten stav prema novom poslu doprineo da sajt postane toliko popularan.
Budući da je buro247.ru i dizajniran po uzoru na blogove i sam njegov razvoj i marketing zasnovan je na tom principu. Pored sjajnih promo zabava i limitirane kolekcije majica i duskeva, tim iz ruske kancelarije slikao se u street style fazonu i pokazao da oni zaista žive život koji prezentuju na svojim stranicama.
Upoznajte deo dama koje stoje iza projekta Buro 24/7!
Yulia Dyachenko // Urednik rubrike o društvu
Alina Khunkaeva // Mendžer za specijalne događaje
Mesedu Bulach // Lifestyle urednik
Fira Chilieva // osnivač
Anya Malygina // Urednik fotografije
Miroslava Duma // osnivač

25 comments:

 1. A moje omiljene i nisu tu, ali tu je i Alina;)
  Bravo za tekst:)

  ReplyDelete
 2. Stvarno su najbolji, obožavam da ih čitam. Pratim ih preko RSS-a, i dnevno izbace toliko postova da često ne stignem sve da pročitam. Mislim da sam rusku verziju otkrila upravo od tebe preko tw :) Pored njih mi je super fashion.hr, dok mi u Srbiji nemamo ništa takvo :(
  Ako ne računamo ELLE kao jedinu svetlu tačku, ostalo su sve samo pokušaji magazina... kvalitetnog sadržaja niđe.

  ReplyDelete
 3. Konacno mogu na jednom mestu i jos na ruskom da ih pratim! Sreca sreca radost! ^_^

  ReplyDelete
 4. Predivna stranica, tek sam je nadavno otkrila.★

  ReplyDelete
 5. `svakodnevno sam njihove tesktove ubacivala u google translate. `- hahaha, moja situacija takođe! Koja radost kada se pojavilo hr.izdannje!!! Divna si, jelena, uvijek mi tvoji postovi uljepšaju dan! <3

  ReplyDelete
 6. obozavam, devojke a i sajt su sjajni! Sto tekstovi, sto slike, estetika i dizajn sajta, ma fenomenalno!

  ReplyDelete
 7. tako ja zamisljam idealan lifestyle blog/sajt!! i dizajn i sadrzaj odlicni!!

  ReplyDelete
 8. my favorite blog! samo tebe i njih citam redovno

  ReplyDelete
 9. bravo za post, nesto drugacije. strava!
  pratimo se?
  http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

  xo

  ReplyDelete
 10. Prve dve recenice potpisujem! Toliko sam visila na sajtu da su mi i modni pojmovi na ruskom (imaju mali milion reci samo za cipele!) macji kasalj! :)

  ReplyDelete
 11. bez translatora:
  http://buro247.hr/ :)

  ReplyDelete

Back to Top