007

Istina je. Kriva sam! Zapostavila sam jači pol i njima namenjenu modu.
Brzo se ispravljam. A ima li bolje osobe od čuvenog Bonda za naš novi početak. Ne verujem.
Omiljeni tajni agent dosta pažnje pridaje svom izgledu, jednostavno gospodin Bond nikada ne izgleda ništa manje od - besprekorno!
Kostimografkinja Jany Temime, koju znamo iz Harry Poter serijala, bila je zadužena da osmisli vizuelni indentitet za najnoviji nastavak Skyfall (preporuka!). Kao okosnica tu je Tom Ford odelo, uzano i ukrojeno baš na taman. Odelo je petog oktobra ove godine prodato za nešto više od 46.000 funti u sklopu velike aukcije "Pedeset godina James Bonda".


Ipak, Jany je vodila računa da će msje James u okviru svog posla skakati, pucati, puzati, pa je odlučila da ga spoji sa poznatom britanskom markom Barbour. Za potrebe filma koristila je nepromočivu jaknu u maslinastoj nijansi i to model iz ograničene serije koju je kreirao dizajner Tokihito Yoshida u saradnji sa tim brendom.
Kao pravu tačku za hvatanje beleški&prepisivanje šaljem vas na sjajnu adresu thesuitsofjamesbond.com, radi se o specijalizovanom sajtu koji se bavi isključivo stilom najčuvenijeg tajnog agenta.
Ipak dečaci, ako još uvek ne možete da nabavite Barbour jaknu ili Ford odelo imam i predlog plus! Poznato je koliko Bond obraća pažnju na gadžete, u novom filmu opredelio se za Sony Vaio laptop.
Te, elegancija prelazi i na polje aksesoara, odnosno tehno aksesoara. I na naše tržište je stigla ganc nova serija S, koju odilkuje mala kilaža uz moćan procesor. Nisam dečak, ali moram da kažem - želim!


7 comments:

  1. He looks like sex!!!
    Gledala sam film, fantastican! :)

    ReplyDelete
  2. Film je fantastican i odgledala sam ga sa zodvoljstvom , nisam decak ali sam sa ponosom iz Njuce dovukla lap top :)))

    ReplyDelete
  3. Uf, ni jedan Bond kao Craig! A, veruj mi, ceo film sam samo snimala njegova odela! :))

    ReplyDelete
  4. Perfect, prosledjujem na dobro poznatu adresu;)!

    ReplyDelete
  5. bond :-) ! <3

    new in, 2.0/ post > http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/
    xo

    ReplyDelete
  6. ja moram priznati da u novom Bondu valja sve osim - Bonda!

    Kamera, fotografija, kostimi, cak i scenario sa sprdacinom na sopstevni racun, kako to samo Englezi umeju...ali Krejga nikako da svarim :)

    ReplyDelete

Back to Top