Springtime!

 
Rekla, pa porekla.
Ma dobro, preskačemo jesen. Verujem da ste sve ukačili: tufne (ovog puta kao deo ozbiljnijih odevnih komada), odeća sa snažnim muževnim nabojem, vrištave boje za kaputiće (vrlo šezdesete), pepito kao The uzorak, krzno, perje i glamur. Onda red mistične crne, optičkih uzoraka, elektro plava i smaragdno zelena, te i nešto vune. I haj zdravo jeseni koja još nisi ni došla.
Svakog septembra se modna industrija (za razliku od sveg poštenog sveta) budi i prosto (i bukvalno) cveta. Početak hladnijeg perioda modno zaposlenima znači momenat za prikazivanje letnjih trendova, pripremanje prolećnih magazina i trend priručnika. Ukratko: fiesta time!
Sve počinje, prirodno, od Njurjoka (ah!). NY trenutno vrvi od svih onih koji u modi mrače i oblače, nove kolekcije se smenjuju kao na traci, žurke su na svakom ćošku i svi uživaju u tom pozitivnom naboju. Ma kome je zima uopšte potrebna ;)
Za razliku od samog starta predhodne NY prolećne sezone ova je počela bombastično, bogata je bojama i uzorcima koje je nemoguće ne primetiti... Naravno, sve je u njujorškoj režiji neverovatno kul&elegantno.
Listam. Uživam.
A što me nema? Dešava mi se život. Nekoliko projekta je u pripremi, nekoliko u realizaciji, a nekoliko u planu. Ali, ipak dajem svoju časnu pionirsku da ću uspevati da pronađem vremena za svakodnevno tralalaliranje.
U svakom slučaju, vidimo se na style.com.
KlikKlikKlik

18 comments:

  1. Znam da ti JK nije good!Disi...a ja cu sebi to da govorim kada na red dodje Paris..
    Htela sam da predlozim,posto nema ni j od jeseni...da mi nastavimo lepo sa letom (2012)!

    ReplyDelete
  2. Super su slicice kao i ceo izvestaj! Nevezano za modu, svidja mi se deo: " A sto me nema? Desava mi se zivot." Vrlo poucno za sve internet zaludjenike. ;)

    ReplyDelete
  3. Bonjour samo bar malo da nosimo parke , cizme i bose noge pa premotavamo do leta ;) JK, vidimo se, clicky, clicky !

    ReplyDelete
  4. Baš su dobre sličice, inspirativne, samo što pogađaju u bolnu tačku, zvanu: "Jeseni, pa gde si bre već jednom?" :/ :*

    ReplyDelete
  5. obecala sam si da cu jednom tamo otici na tjedan mode,i dalje zivim u toj nadi :D
    vesele me boje sto i dalje su u modi,da bar tako ostane do daljnjega! :)

    ReplyDelete
  6. Ah boje,boje:)
    Ma kakva jesen ne treba nam to uopste:D

    ReplyDelete
  7. super post! kao i uvek, jako inspirativno :)

    ReplyDelete
  8. Obozavam sezonu Fashion weekica, kad ne znas da li da gledas u pistu ili u prve redove! Najbolje street style fotkice nam stizu bas tih dana!
    Jesenje trendove ukacili jesmo, ali jesen - jok! Bar ne jos! :)))

    ReplyDelete
  9. Boje, uzorci, printovi u kombinaciji sa drugim printovima, samo tako treba nastaviti, i sto se mene tice, jesen i zima ne postoje!:) A zelim ti savrseno ostvarenje svih planova i projekta!:)

    ReplyDelete
  10. Haj zdravo jeseni, heheheh, sto se ismejah! Samo ti tralalalaj nama! odoh da klikam i plazim:(

    ReplyDelete
  11. Uf, ovi cvetni dezeni me ljuljaju, nije mi dobro! Toga nikad dosta! A poslednji deo posta je sjajan, samo napred a kada nas obraduješ po kojim postom, uvek dobro došlo! Ja usotalom ni sama ne stižem na blog... Toliko je materijala za kupiti, krojačica za vrbovanje i noći za cooliranje da je prosto nemoguće... :)

    ReplyDelete
  12. hm, svidja mi se plan da ne damo jeseni da dodje...da nastavimo sa letom 2012 :)
    sve mi odgovara, spremna sam na tufne, vristece boja...ah...perje! A drzim fige da zivot koji se desava skrojis po svojoj meri, onako bas kako zelis... cmok

    ReplyDelete
  13. Želim ovu tigrastu torbu,kako je dobra!!!!!!!!!!!!
    Kao i uvek odličan post!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. haj sledece godine da te pozovu na okrugli sto tamo pa da mrachish... ili oblachish... i da nas povcesh... Imam lepu garderobu, majke mi...
    klikcem svakodnevno!

    ReplyDelete
  15. hit mi je sto smo ovako nonsalatno preskolcili hladno vreme... :)
    danas sam rezervisala bar dva sata da ukradem za blejanje po Style.com... #lepota

    ReplyDelete

Back to Top