Shopping Report S/S '11.

 
Oh da dužna sam vam. Dužna shopping report još onomad iz Zagreba. Paaa, bila sam prezauzeta vitlanjem kartice, prevrtanjem etiketa, i sumanutim jurcanjem po tržnim centrima, kako bih zaista zastala i razmislila šta sam pazarila. Otprilike sve. Skratila sam listu. Hvata me shopholic sramota, a možda ovo čita i moja banka (zapravo znam da me čitaju, videla sam na Google analytics), pa rek'o...
Ovako kupila sam samo nekoliko malih sitnica, skoro pa ništa. A u H&Mu sam imala popust. I nešto sam dobila na poklon. A i sami znate da je u Accessoriezu u toku akcija 3 za 2. Sve se to... isplati. Na kraju krajeva...
To što sam imam gomilu odeće za plažu, nakita za plažu, detalja za plažu... Pa haj, to nije bitno. Bitno da me je drmao shopaholic adrenalin, pa posle endrofin. Ma bože moj, because when i shop the world gets better! 
Ovako, ponosni sam vlasnik jarko žute košulje iz Zare, nek vas slika ne vara. Ona je skoro pa do kolena, i potpuno je providna. Skrrroz! Ali ide sjajno uz moj neon žuto/narandžasti kupaći, pa je morala sa mnom kući. Ništa nisam mogla protiv toga. Narukvice su Accessorize, baš taj akcija 3 za 2 momenat, tu takođe - bespomoćna.
 
Onda Zara flora haljina/tunika. Svilenkasta bela, pa sa plavim: cvetićima, palmicama, grančicama. Pa sve uz crnu mašnu, sa kojom se može podesiti dužina. Oh kupljeno.
Levo, gospodin New yorker šešir, prvi u nizu. Ubedljivo najbolji šeširi u Beogradu (posebno odnos cena-izgled), tu  su još i gospodin oranž i bledo zeleni. Neka oni za sada ostanu inkognito.
A onda i moja tropska Ringeraja buba. Hvaala na divnom poklonu devojke. Narandžasta, plava, sve sa bling momentom. Savršeno se slaže sa novim H&M zelenim blejzerom. Upps. Ko je rekao novi. Maa sa onim starim... Kah. Kah.
Onda Zara retro momenat, obične pantalonice. Pa malo kraće, sa upeglanom crtom na sredini, na koju ja padam. Pa padam. A padoše i pantalone u moj shopping bag. Kad smo već kod torbe, onda da vas upoznam sa mojom novom H&M ljubimicom. Pismo, slama, zlato. Sve u jednom. A sa ooonim popustom, ma praktično beše besplatna :)

I na silu privodim spisak kraju. Još jedna Accessorize narukvica (samo jedna od 3 za 2, setite se). Obigravala sam neko vreme oko nje. Jedna od onih stvari koje ne možete objasniti, lakše od toga jeste da je jednostavno pazarite. Pa eto. I baš baš na kraju, ali ništa manje bitne Zara peep toe štikle. Moje prve crne cipele za leto. Prosto neverovanto, to nisam ni primetila do sada. A crne su molim lepo basic komad svakog cipelarnika, a još su bile na special price akciji. Pa je to bilo sasvim okej.
I ne, neću više. Neeećuuuuu. Časna pionisrka. 

38 comments:

  1. najviše ljubomorna na bubu. oću i ja, amorat ću skroz do bgd da ju kupim.....
    nego,da, šoping liječi sve, a i ne traži baš nikakav izgovor, ne i ne :D

    ReplyDelete
  2. donesem ti ja bubu ana don't worry :)

    ReplyDelete
  3. Ne zna se sta je lepse, apsolutno je sve, uf...blago tebi. I mogla bih i ja neki sesiric, ovaj plavi je fenomenalan. Hocu i ja u shopping, odoh, hehe!

    ReplyDelete
  4. Hm, hm, hm.......NIJE LEPOOOO....sto ja sada sedim u offisu a ti uzivas u ulovu :( sala naravno...........bas je sve ovo "malo" sto si pazarila diFnoo...svaka cast za ulov :))) zavidim na poseti H&M...eto bas zavidim :p

    ReplyDelete
  5. citam i smejem se .. sto bi kod nas rekli: so zdravje da gi nosis :)

    ReplyDelete
  6. ti si kraljica! obigravam vec neko vreme oko one jarko zute kosulje iz zare..paaaa..h&m u amsterdamu ili zara u novom sadu? videcemo:))))

    ReplyDelete
  7. Super su stvarčice! :)

    www.modeuncover.com

    ReplyDelete
  8. sve sve , ali šeširko!:) wow!

    ReplyDelete
  9. Obozavam tvoje utesiteljske postove. Nekako se uvek pronadjem ;)

    ReplyDelete
  10. Odlični ulovi, sve redom. Ali pala sam na H&M torbicu, diiiivna je. O.O

    ReplyDelete
  11. Ti si mala beba za mene i nisi kupila skoro pa nista. Posebno mi se svidjaju ove cipele iz Zare koje nisi kupila i zeleni sako koji je star.. ;) Pusa banci :*

    ReplyDelete
  12. Savršeno! :D
    Obožavam ove tvoje postove kupoholičarske, skoro kao one nedeljne.

    ReplyDelete
  13. Jeeeeleno ma daaaj... pola nisi rekla... kekeke... Gde je fotka tebe sa bubmo, opet se krijes tako slatka... Neeee...
    nema na chem, cmokamo te! ;*

    ReplyDelete
  14. MA JOK I NECES VISE.... HEHHE

    ReplyDelete
  15. genije! pa ti si oooopustosila sve nase omiljene radnje...sreca idemo u Bec...do tamo nisi stigla,nadam se! :) hehe... Genijalan ulov! I nasa bubice medj svim ovim naj stvarima...:) jeej... ljubac! :*

    ReplyDelete
  16. Aposlutno znam kako ti je! Kad sam ovo čitala, sjetim se sebe svaki put kad grizem donju usnu kraj pred pred pred pred pred posljednje stvari koji nosim na rukama na blagaju i kunem se da to više nikad neću napraviti :P
    Yeah right...do sljedeće zgode! :)

    Super post i još bolji ulov! :)

    ReplyDelete
  17. Evo rodjendan mi je, a bubu nisam dobila :( Ali tvoj shopping je fenomenalan. Ja sam danas kupila sesir, a ove u NY sam rezervisala, bas narandzasti i plavi :D JEIJ rodjendani! BUBAAAAAAAAAAAAA!

    ReplyDelete
  18. Znas sta Jk, nemoj sada da lagis sa onim:'Necu vise!'...Poznata mi je ta recenica...Ali nema nama pomoci darling..:)Ja ti zelim jos 5 puta vise shoppinga od ovog,a ovde si pojasnila..:))!

    ReplyDelete
  19. Super su stvarcice, a uvek zafali jos po koja narukvica i kosuljica :D

    ReplyDelete
  20. Odlican ulov! Sve mi se svidja,kako covek da odoli:D

    ReplyDelete
  21. Super su ti stvarcice, moj favorit su cipele iz Zare :)

    ReplyDelete
  22. čestitam na ulovima:) divne stvari! :)

    ReplyDelete
  23. Bas si me nasmejala. :D
    Nove stvarcice su super.

    ReplyDelete
  24. zen zeno pun ormar a prazan novcanik, to je zivot! ;) kekke, super je sveee, pantalone omiljene, narukvice, bubica, zuta kosulja, sesiriiii, zelim ih u svakoj boji, ma sve je odlicno!

    ReplyDelete
  25. slobodno nosi kosuljicu i po BGu, nema veze sto se providi :))
    bitno je da je lepa :)
    a malim zenicama zara kosulje su do kolena(ja to iz iskustva)

    ReplyDelete
  26. sve vreme cekam zeleni sako da vidim vec danima a ti nista :-( a ova pismo torbica je vrh!

    ReplyDelete
  27. Ja sam odusevljena ovim postom, toliko si ga dobro napisala da sam sve vreme klimala glavom i smejala se plus because when i shop the world gets better!!!!!!!!!!!!!!! To je toooooooooooliko tacno ja bih rekla maybe world gets better but I get awesome!!!!!!! Uzivaj u svojim novim stvarcicama :DDD

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. Da, pridružujem se devojkama! Sjajan post... Tako iskreno, tendenciozno i sa puno ljubavi! Prema shoppingu i životu, naravno! ;)
    p.s. Narukvice su odlične... Dugo neviđene na blogovima...

    ReplyDelete
  30. spisak je hit,Zara kosulja najvise, a smaragdni sako :) je nepravedno izostavljen, to je moj naj naj favorit. :*

    ReplyDelete
  31. tašnica i kapri pantalone ...ou jeaa!!!
    ma samo bre uživaj!!!:)))

    ReplyDelete
  32. Pantalone, torbica, šešir i ova savršena tirkizna narukvica koja je meni velikaaa...buaaa!
    A nešto si kod ove "časne pionirske" počela da zamuckuješ;)

    ReplyDelete
  33. drago mi je da si poharala Zaru, ovo proljeće je na njezinoj strani :))

    ReplyDelete
  34. i kako onda prozivljavati shopping sramotu uz ovakve komentare ::)))
    idem da kupujem jos malo hehehe

    ReplyDelete

Back to Top