Sex and the City Marathon

Pet do deset je i ja zvanično progrlašavam lenju subotu. Ma kakvi šankovi, barovi, disko svetla, štikle i svilene haljine.
Aaaa jok!
Kada imate jedan ovako busy subotnji dan, sve što vam ostaje jeste da okačite maskaru o klin, pa na vrh glave vežete punđu... Uskočila sam u svoju piknik pink Oysho pidžamu. I spremam se za jedan dooobar maraton.  Sex and the city maraton. I da, znam da sam taaakooo predvidljiva. I oh ne, te žene meni ne mogu da dosade.
Znate već, sigurno imate neku knjigu, film i seriju koja instant diže raspoloženje. Meni SATC, najčešće četvrta sezona, ali nisam gadljiva na ostale. Gledam bez nekog većeg reda, kako mi padne na pamet. Jednom sam samo gledala Mr Big epizode (nikada nisam svarila Ejdana, a kamoli Rusa, piiiiiiiii)... Sada je nekako ovakav scenario, večerica, ćebence, čokoladne bananice, sofa i mrak. Pa onda play i poznati dijalozi... Toplo preporučujem bar jednu dozu za ove praznike...
Te bye bye, lepo se provedite u gradu, a meni sledi jedan ozbiljan TV overdouz :*

28 comments:

  1. Dobro veče, Jelena! :*
    Podržavam i potpisujem tvoj večerašnji provod, priključujem ti se "upiđamljena", sa piksicom kandiranog voća i nekih finih egzotičnih kolačića koje sam dobila iz Syrie i bacam se na filmski maraton! Kisss!

    ReplyDelete
  2. Pakleni plan. Ja bih neki film...

    ReplyDelete
  3. Blogerice započinu novi trend - PIDJAMA LOOK SUBOTOM UVEČER! Umjesto da se dimite i gubite sluh u bučnim klubovima, natrackajte se svojim omiljenim kozmetičkim preparatima za njegu tijela, obucite najfiniju piđamu, jedite najkaloričnije slatkiše i uživajte on your own paryju uz dobar film, serijal ili knjigu! Ljubim vas sve piđamerice moje! :*

    ReplyDelete
  4. Moram priznati da ti jako zavidim u ovom trenutku na zabavi koju si odabrala za sebe :( Ponekad mi stvarno fali živjeti sama i uživati u takvim trenucima sama. Ali ne, moj dragi trenutno gleda nekakav Hell Angel ili sličnu grozotu, a i mama je u posjetu tako da jedino mogu maštati da sam u tvojoj koži. Draga, uživaj i za mene, šmrc.

    ReplyDelete
  5. Čaša crnog vina, jedan film gotov, spremam se za drugi... Ima li išta ljepše od ušuškane subote...:D

    ReplyDelete
  6. Slazem se sa tvojom vecerasnjom vizijom provoda.Upravo sam odgledala film i sad cu da citam:)

    ReplyDelete
  7. Jedini maraton na kom ucestvujem je SATC maraton :D

    ReplyDelete
  8. Izlizao mi se skroz boxet i nijedan cd nije u svojoj kosuljici, ali obozavam tu kutiju na vrhu ormana sa policama sa svim sezonama...UVEK MI NABACI OSMEH NA LICE :))) Uzivaj... ;)

    ReplyDelete
  9. Uh... Ja sam se upravo preuranjeno vratila iz grada... Neobjašnjivo ali nešto mi je dojadilo sve i naletim ovde na tu Saturady TV zaveru! Not bed girls i drago mi je što su nekomercijalni termini rezvisani za all the pretty movies in the house! Ipak, uskačem i pidžamicu, kuvam čaj i na beauty sleep... :)

    ReplyDelete
  10. volim kad se ususkam u krevetu, lap top u krilu, topla pidzamica, kutiju kolacice i moje omiljene tv likove .. girls stories .. i kad mi niko ne smeta .. envy u! tek sam se sad vratila iz grada, jos depresivnija i tuznija ..

    ReplyDelete
  11. i ja volim ušuškane komotne subote uz laptop i neke od serija. SATC sam sve sezone pogledao :) a da krenem ponovo trebao sam se sjetit kad je bila ona dosadna zima ;) ali skočim na neku od epozoda zbog tebe jer si me sad bocnula ;)

    ReplyDelete
  12. Sex And The City - zar može dosaditi?! Najbolja serija ubedljivo, mogu je gledati svaki dan i svaki dan uživati u, kao što si već rekla, dobro poznatim dijalozima i scenama. Inače moj favorit je treća sezona, baš zato što se opet vraća Mr. Big-u, a Ejdan ipak mora malo da sačeka :)
    Jeste da sam veče provela u štiklama, pod punom opremom u clubu, ali ne bih se ni najmanje bunila da sam to zamenila pidžamom, jednom dozom SATC, punom činijom kokica i Coca Colom :)

    http://fashionandotherthings-srbija/blogspot.com

    ReplyDelete
  13. nikada mi nece dosaditi!:) NIKAD! :))

    ReplyDelete
  14. Lol!! Super post!! Obozavam tu seriju i iznova i iznova gledam reprize :D
    Xoxo, K.

    ReplyDelete
  15. ah nedostaje mi ova serija! filmove su dobre posebno prvi deo, al serija mi je bila favorit.

    ReplyDelete
  16. SATC! COOL! I zverka epizode! Podrazumeva se!:))

    ReplyDelete
  17. Doma tv je zakon... Prijatelje i Sex & grad mogu gledat bezbroj puta! Ma koliko god imala učit za to dvoje se uvijek ali uvijek nađe vremena!

    ReplyDelete
  18. oh nadam se da je vece bilo divno :-) to sam trebala i ja umesto sto sam izasla i dosla kuci bog te pita kad pa sad ne mogu da se sastavim -.-

    ReplyDelete
  19. Hahaha eto dogovoreno onda,ministarstvo mode je tvoje :))
    Joooj,sigurno ti je bilo divno.Zašto ja nikad ne napravim nekakav maraton uz tv nego uvijek idem vani. I onda osjećem posljedice naredna tri dana...

    ReplyDelete
  20. hehehe sledece subote, svi pred ekran
    kokice i ignor izlascima
    izacicemo napr u utorak ;)))

    ReplyDelete
  21. aaaa, one su i moja terapija! i nikada ne dosade! :D
    ja volim aidana, rusa bas i ne :)
    znam da si uzivala draga :) i meni je vrijeme da odradim jednu takvu vecer...

    ReplyDelete
  22. Jelena, ti si moj covek!Konacno da se razumem sa nekim. SATC je nesto sto je dobrodoslo uvek iako sve znam napamet, najmanje volim epizode sa Burgerom ili kako vec, a najdraza Vogue Idea- tu joj je frizura mrak. Ma joj, mogla bih o njima do sutra pisati! Pravi sam zavisnik. Sad si mi jos draza:)

    ReplyDelete
  23. I ja tako... i obichno je to 4. sezona... ali ja vooolim Ejdana... car!

    ReplyDelete

Back to Top