Rebranding

 
"Rebranding is the creation of a new name, term, symbol, design, or a combination of them for an established brand with the intention of developing a differentiated (new) position in the mind of stakeholders and competitors. Far from just a change of visual identity, rebranding should be part of an overall brand strategy for a product or service."

Imam tu neku ideju o promeni opisa. Možda iz plave u braon. Možda sa crvenih noktiju u neupadljive bež. Možda iz baletanki u ozbiljne mokasnine. Ne znam da li se i vama dešava, ali ponekad imam problem da ljudima dokažem da u meni stanuje i neko ozbiljan, ono deep down under, ali tu je.
Drago mi je samo što stvari nisu komplikovane, tim jednodimenzionalnim je bar lako zamazati oči. Kako ne vide dalje od površine dovoljno je navući Chanel blejzer za instant produhovljenost.
Te mi je tako nešto u planu, sa leve slike stav, a sa desne agenda i iPad facikla.
Donna Karan definitivno. Bez nje neću da radim. Bar marama. Bar sat. Bar naočare. DKNY, linija za stajliš zaposlene mlade žene. A ja, jelte, sam mlada stajliš zaposlena žena. U get the point.
 
No, ipak ne bih ja baš menjala onako skroz, svoj DNK kod ne diram, a u njemu su zapisane suknje! Haljine! U pun krug, pa još jednom. Okej, možda da smanjim detalje, i ona tu-tu suknjica definitivno leti napolje. Ali neću da preterujem, drug leopard ostaje u priči, a kad je casual monday (daa, naopaka sam, šta tu nije jasno) onda i tufnaste čarapice. Pa, majkuMu, neću da preterujem.
Moj novi najbolji prijatelj takođe mora doživeti metamorfozu, ja razmišljam u pravcu žute Marc Jacobs navlake. Al' onda moram da razmišljam i u pravcu Milana, jer... Da li ste videli na šta liči domaća ponuda odeće za tehniku. Blagi užas i tiha jeza. Mada nije blagi, a nije ni tiha.
Tako da za hmmm, evo neka bude 4 meseca, odnosno 122 dana predviđam lagano repozicioniranje Jelene, te samim tim i bogatiji budžet plan... Tako sam ja nekako zamislila, videćemo rezultate. Stay tuned.

24 comments:

  1. Neka tako bude! Pa da nosis ovo, a ne da samo gledas na slikama :*

    ReplyDelete
  2. Ajde, JK , jedva čekam da vidim. Plan mi se sviđaaa!! :)))

    Ja , recimo, imam problem što me svi preozbiljno shvataju kako god izgledala. Imam taj strogi izraz i stav, šteta što nisam neka menadžerka ili bankarka... :)))

    PS. pre neki dan i sama izmaštah da ću jednog dana ovako oblačiti svoj budući beli mac.

    ReplyDelete
  3. plan je sjajan, čekamo rezultate :D

    ReplyDelete
  4. You go girl!:)
    Navijam i cekam, a onda da vidimo i neki ''ozbiljni'' outfit pots! u jee!:)))

    ReplyDelete
  5. joj kako je lepo biti zenstvena :))

    ReplyDelete
  6. Volim i staru Jelenu u pink tu-tu i sivom topu... Ali ne mogu da kazem da me ne zanima kako ce da izgleda ova fresh, rebrendirana... :)

    +1 navijam!

    ReplyDelete
  7. Lep ti je plan, zelim ti da ga ostvaris sto pre...Uf, koliko su dobre ove leopard print cipele, zelim ih...Ma sve je dobro...:))

    ReplyDelete
  8. Svidja mi se ideja. Dolazi prolece - vreme je za promene.

    ReplyDelete
  9. ja zelim ovaj LV Neo, patim, ali zelim i zutog Marca , divno je! i kako god da se promenis vizuelno, ostajes ona ista ovde! i to je vazno! sad te slikam svake nedelje pa na kraju pravimo video, kako se Jelena menjala ... ;)

    ReplyDelete
  10. haha pa da napravimo posle viral na fejsbuku, kao onaj shto je 8 godina slikao lice ;))
    @Ivanka "Jelena u tu-tu" hhahha chovek bi pomislio da se ja shalim oko te tu-tu, trebalo je da me slikate, nemate dokaz :D
    @Biljana blagish teeebii, hocu da budem ozbiljna&zla teta. da beze u coshak kad udjem u kanc :)
    @all hvala, obaveshtavacu vas o promenama :)

    ReplyDelete
  11. p.s. vanja, jes ja vazda ista, ali ne vide neki ljudi taj moj preogromni potencijal sjajnipresjajni. znash vec, kako postati sultan mesto sultana :)

    ReplyDelete
  12. Neka bude tako i jos bolje, ako moze!:) Domaća odeća za tehniku... zato je moja tehnika gola.:)

    ReplyDelete
  13. pa i moj malishan isto tako, golishav
    a plashim se da se ne prehladi :)
    a najcrnje je shto je ovaj MJ jeeeftin. prejeftin!
    http://www.net-a-porter.com/product/98505

    ReplyDelete
  14. Hmm biće da je nešto u vazduhu ovih dana :) jer, ja sam počela da razmišljam o nekoj promeni svog izgleda.
    Elem, imam problem pošto mi je frizura apsolutno ista (s malim promenama razdeljka) sigurno 15 godina..od kad je mama prestala da odlučuje o istoj.
    Možda me ti inspirišeš na neku promenu...pitam se pitam.
    Kao i sve...navijam za ovu pozitivnu promenu izgleda ;)

    ReplyDelete
  15. @Marry a shta ja da ti kazem, kad svaki put kad promrmljam da mozda vishe ne bih bila plava svi unezvereno vrsnu neeeee!
    tako da kosu ne smem da diraaaaam :)

    ReplyDelete
  16. tako to dođe s proljećem..želje za promijene..razumijem te...ove dame sa slika tako moćno izgledaju da bi svako poželio takvu promijenu..u svakom slučaju jedva čekam da te vidim u novom izdanju.

    ReplyDelete
  17. Ha..I ja ponekad,kad imam neku prezentaciju na fakultetu,ili ispit se ozbiljnije obucem u svakom slucaju od nekih kerefeka koje pravim kad idem da se prosetam.Tacnije,mislim da se ozbiljnije oblacim poslednje dve god fakulteta.
    Pa sto da ne, meni je to ok,nekad opustenije,nekad malo ozbiljije.Neki detalj ako je ozbiljno sve ostavi npr nokte...:))
    Zelim ti sve ovo...Kao i sebi...:))Divann post

    ReplyDelete
  18. Navijam za ovaj plan!!! :DD Ljubac!

    ReplyDelete
  19. obozavam tvoj stil pisanja, bas sam se nasmijala. moze i meni jedna mj navlaka za ljubimca i mozemo biti bff :)))

    ReplyDelete
  20. Outfit sa prve dve slike je za tebe :)

    ReplyDelete
  21. heheh pa da biznis plavusha ::))
    @chic hvala :) a ima navlaka i u tirkiz i vrishtavo pink varijanta ;)))

    ReplyDelete

Back to Top