Svi nose... Klompe

Chanel proleće/leto 2010.


Malo ko je verovao da će ružnjikave klompe sa revija u Parizu i Milanu zaživeti kao trend, ali izgleda da poznate dame znaju nešto što mi ne znamo, jer one prosto obožavaju ovu obuću. Verovatno nije ni trebalo da sumnjamo u to, budući da se nebrojeno puta do sad pokazalo da ono što Karl Lagerfild smisli ne može da ostane neopaženo, a upravo je on krivac za ovaj trend. Posle njega klompe je na nedelji mode u Parizu prikazao Marc Jacobs za Louis Vuitton i ostalo je istorija. Prve su trend prihvatile trendseterke sestre Olsen i Alexa Chung.
Za razliku od onih koje su se nosile 70-ih godina savremene klompe imaju platformu i obavezne nitne koje im daju rok šmek. Nose se uz široki džins i oversized blejzer ili u boho stilu uz lepršave haljinice.
Ipak.. mislim da ću zaobići ovaj trend. Vi?

Mary-Kate Olsen

Rachel Bilson

Alexa Chung

Ashlee Simpson 


5 comments:

  1. Joooj meni su nekako grozne.
    Ali super blog i ime :)

    ReplyDelete
  2. Još nisam vidila neki model koji mi se sviđa, a i nikako mi dobro ne stoje na nozi, mrzim ruzne trendove!! A s obzirom da su mi uggsice od prve bile lijepe, ako mi je ovo ružno e onda je ružno!!
    Blog mi se sviđa, nadam se da ćeš stavljati i svoje kombinacije!! :)

    ReplyDelete
  3. Uzasne su klompe te! sjecam se da su se nosile tijeko 90-ih!! necu ih nositi!:)))

    ReplyDelete
  4. do sada nekako neznam ni sama sta da mislim o klompama. na drugima neizgledaju lose, ali sebe nekako jos nemogu zamisliti u njima!
    ime bloga ti je extra :-)))

    pozdrav
    endzy

    ReplyDelete

Back to Top