Newsflash

Balmain & Oliver Peoples... Kreativni direktor modne kuće Balmain Christophe Deacon udružio je snage sa timom kompanije Oliver Peoples koja se bavi izradom sunčanih i naočara za vid. Model sa Chrisopherovim potpisom zove se jednostavno Balmain I, radi se o uniseks modelu koji je na tragu retro trenda i podseća na modele iz 90-tih godina. Balmain I naočare biće dostupne u dve varijante: u crno-srebrnoj kombinaciji i potpuno crne. Ovog meseca stižu u butike širom sveta, a prodavaće se po ceni od 595 dolara.

Diesel Black Gold... Renzo Rosso osnivač Diesel brenda, odlučio da odvoji Diesel Black Gold kolekciju od ostatka brenda. To konkretno znači da će Diesel Black Gold imati odvojeno poslovanje, a doći će i do promena na području dizajna i kvaliteta materijala. Marka će dobiti novo logo, novi koncept i više pažnje će biti posvećeno modnim dodacima. Diesel Black Gold postaće marka namenjena onima sa dubljim džepom, a muška kolekcija prodavaće se samo u određenim buticima, poput Barneysa. Ipak jedno ostaje isto, Sophia Kokosalaki  je i dalje zadužena za dizajn budući da je njena debi kolekcija za ovaj brend dobila odlične kritike.

Gucci za decu... Italijanska modna kuća Gucci objavila je da će od ove sezone uvesti liniju za najmlađe, kolekciju će kreirati kreativna direktorka Frida Giannini. Prva dečija kolekcija pojaviće se u prodaji već u junu ove godine u 40 Gucci butika širom sveta.

No comments:

Post a Comment

Back to Top