Newsflash

D&G, jesen/zima 2010/2011.
Simona Andrejević, Elitova pobednica 2009. godine, nakon fenomenalnog starta na nedeljama mode u Njujorku, Milanu i Parizu postala je zaštitno lice D&G kampanje za sezonu jesen/zima 2010/2011. Simonu je za kampanju fotografisao Mario Testino u mondesnskom ski-centru St. Moritz.


Kozmetička kuća MAC je lansirala novu kolekciju Pret-a-Papier. 
Kolekcija sadrži uglavnom neutralne i prirodne nijanse. Svoje mesto njoj pronašli su poznati MAC proizvodi poput Lipglassa, ruža za usne, senke, Paint Pot olovke, Mineralize rumenila i lakova za nokte. Pret-a-Papier kolekcija će se, van Amerike, u prodaji naći od maja.



Kompanija Louis Vuitton je objavila nekoliko fotografija iz nove kampanje koju je slikala Annie Leibovitz. Na fotografijama su svetske fudbalske zvezde Diego Maradona, Pele i Zinedine Zidane koji se zabavljaju igrajući stoni fudbal. Kompletna kampanja nas očekuje 17. maja.


Tom Ford se , od kada se povukao iz Guccija, possvetio kreiranju limitiranih,luksuznih kolekcija, a sada je odlučio da proširi svoj uticaj u beauty svetu. Posle nekoliko parfema Tom Ford je sad kreirao karmin! Karmin će se u prodaji naći od 1. maja i biće dostupan u 12 nijansi, kao što su : Black Orchid, Pure Pink, Smoke Red, Cherry Lush... Tom Ford ruž će se prodavati po ceni od 45 dolara.



A sada jedna vest za sve pomodne ljubitelje čaja. Nemačka kompanija Donkey Products  je počela sa proizvodnjom kesica za čaj sa likovima najpoznatijih kreatora. Pa tako u svoju šoljicu sada možete umočiti Karl Lagerfelda ili Donatellu Versace, sa medom ili mlekom - po želji.

3 comments:

  1. jaooo čaj je super! Hajmo mi da napravimo sa nama blogerima... za citaoce, a? hehehe

    ReplyDelete
  2. pa koojee čitaoce..
    čitaoci juhuuu javite se ::))

    ReplyDelete
  3. annie leibovitz je jedna od mojih omiljeni fotografa!!! mislim, zna LV sta valja :-))

    ReplyDelete

Back to Top