DO!

Izbegavam ponekad.
Izbegavam da odgovaram na ta neka ozbiljna pitanja...
Jer... Iskreno? Stvarno mi je to dosadno.
"Zaista si dala otkaz?!"
"I šta sad radiš"
"Aha, internet, da, da znam to, nego šta stvarno radiš?"
"Dobro, znači zapravo sad ne radiš ništa, a šta ćeš da radiš posle?"
Još jednom prevrnem očima u sebi i teškom mukom se uzdržim od zevanja.
Da. I dalje radim na blogu. Da, stvarno to radim. I ne, nije da ne radim ništa. Miljama daleko od toga!
Jasno vam je. Živimo u društvu gde je lakše reći da sam nezaposlena jedinka izgubljena u procentima i poražavajućim statistikama, nego objasniti čime se, i zašto, bavim. Da li se uopšte bavim?!
Izaći iz okvira, koliko god to kao ideja delovalo privlačno, nije jednostavna stvar. Napuštate sigurnost sistema, kakva takva pravila i tu prelepu kapljicu novca krajem svakog meseca. S druge strane napuštate sigurnost sistema, kakva takva pravila i kapljicu novca. Vidite?
Sva lepota je (za)uvek u oku posmatrača.
I zato nekad izbegavam i puštam da sagovornici sami izvuku zaključke. Puštam da drugi govore umesto mene.
Danas, mikrofon prepuštam brendu Pandora koji su ovo proleće startovali sa sjajnom Pandora DO kampanjom... Ukratko?


Njihova želja jeste da inspirišu žene širom sveta da ostanu verne sebi i postojane u svojim uverenjima! Kao i do sada, Pandora nakit nam dozvoljava da u potpunosti pokažemo svoj stil, proslavimo život i kroz nežne komade sačuvamo uspomenu na najbitnije dane.
U verziji za 2017. godinu prisutno je više boja neko ikad! Nova paleta varira između neodoljivih pastela i jarkih nijansi i dozvoljava da iskažemo svoj karakter kroz zabavnu igru akseosarima.
Za dane kad se osećamo nežno i sneno, tu je srebrni prsten inspirisan cvetom magnolije (a znate koliki sam fan) koji nam može biti sjajan podsetnik da najlepše stvari u životu iako deluju krhko, iza sebe kriju mnogo dublju priču...
Moj omiljeni prolećni Pandora novitet su narukvice i prstenje u savršenoj kombinaciji srebra, emajla i svetlucavih kamenčića. Kada ih pogledate "iz profila" otkrivaju niz diskretnih malenih srca. Miks tekstura i tonova zbuniće i one najodlučnije. Ako ste iole slični meni, završićete u shopping panici jer ćete ih poželiti - sve! Potpuno legitimno.
 
Pandora nas stavlja na nove muke i kada su ogrlice u pitanju, jedna od novosti jeste medaljon koji takođe možete prilagoditi sebi tako što možete odabrati tri "lebdeća" elementa po želji. 
Njihova misija jeste da svako može da pronađe nešto baš za sebe, ključ je, kao i u životu, u autentičnosti. Nemojte se izvinjavati zbog svojih izbora i snova. Kada konačno uvidite da rečenica "da samo vi stvarate pravila koja vas pritiskaju" nije floskula, počećete da uživate u životu!
Suprotno uvreženom mišljenju ne treba shvatati previše ozbiljno. 
I ne, stvarno ne izmišjam kada kažem da je život upravo ono što vi načinite od njega...
Možda je sve ovo previše puta ponovljeno, pa ume da zazvuči prazno. Ali, ovog puta vam govorim iz iskustva. 
U potrazi sa sopstvenim smislom uradila sam toliko hrabrih i ludih stvari da sam se često u potpunom užasu preispitivala šta to pobogu radim... Bilo je dana bez odgovora i onih kada je delovalo da sam užasno pogrešila... 
I ti dani i dalje nisu iza mene.
Upravo u tome leži sva lepota.
Do bold!
...
I don't always know where I'm going... 
But that's never really stopped me before.
..

7 comments:

  1. Fotke!!! Fenomenalno <3

    ReplyDelete
  2. Nemojte se izvinjavati zbog svojih izbora i snova. Kada konačno uvidite da rečenica "da samo vi stvarate pravila koja vas pritiskaju" nije floskula, počećete da uživate u životu!
    BRAVO :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo da, trebalo mi je da to shvatim, ali hej, sad smo tu :)))

      Delete
  3. Draga Jelena, tvoj stajling Pandorinog nakita kod mene je pokrenuo radost pomješanu sa proljetnim mirisima i šarenilom divne majke prirode.
    Ali ono najbolje je tvoj tekst. To je pravi mali dragulj uz koji bih si kao soundtrack pustila meni antologijsku stvar od Jinx-a :" Tamo gdje je sve po mom ".
    Puno pozdrava,
    Vesna-Zg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Vesna, divan komentar, hvala puno <3 sad sam i ja u inspiraciji da pustim Jinx :D

      Delete
  4. Many folks may be be} playing more than they will afford, and 1xbet the large payouts additionally lure unsavory "hyena" varieties into the playing halls. Or pachislot from the phrases "pachinko" and "slot machine", are a descendant of the standard Japanese pachinko recreation. Slot machines are a fairly new phenomenon and they can be found principally in pachinko parlors and the grownup sections of amusement arcades, known as as|often identified as} recreation facilities.

    ReplyDelete

Back to Top