Dermaville - Venus Legacy

Prethodna godina je donela mnoštvo novosti...
Novi age box (ma i daje ne priznajem!) značio je i jednu zanimljivu astro promenu, iz bika, u lava. Oštro skretanje. Iz ležernog lenjivca u opsesivnog histerika, bar kad je prezentnost u pitanju. Javila se nova volja.
Poštena, ne samo meketavo žaljenje "kako život nije fer"
Noup, samo konkretne stvari.



Detox je nekako postao stavka pod normalno, na svakih par meseci, po tri dana.
Kao fina pauza, restart. Iskustvo kroz koje sad prolazim kao da je ništa, od moguće liste nus pojava, pojavljuje se doslovno - nijedna. Osim možda višak energije, ali za to thumbs up.
Ovde možete pročitati više od mom prvom desetodnevnom iskustvu (celih 10 dana? Oh daaa).
Pilates je postao moj ritualni must have. Tri puta nedeljno. Makar sekire padale. Makar bilo šta. Maksimalni fokus. Stott zauvek!
Očekivano, do leta ta koncentracija mi je malo pala. Proleće ispresecano kratkim putovanjima (koje uvek prate ti neki preukusni kroasani i još neka bolja vina) ozbiljno mi je poljuljalo koncept fizičke aktivnosti.
Dešava se život, a ja u tim nekim situacijama, samo mogu da podignem ruke i pustim da dalje sve ide svojim tokom.
Zato mi je poziv iz Dermaville centra došao onako... Na taman!
Iako sam najčešće sumnjičava prema domaćim estetskim pričama, ovde nisam morala ni obrvu da podignem. Radi se o mestu gde iznad svega cene stručnost, estetiku i higijenu. I pravilno razmišljaju o široj slici, ne o toliko samim uslugama, koliko o celokupnoj filozofjii kontinuirane nege i dovođenju kože lica i tela u zdravo i lepo stanje.  Kako baš i ne bih predaleko išla zbog lepote (ma pitajte me to ponovo u sledećoj dekadi), bilo mi je izuzetno bitno da mi pre bilo kakvih tretmana vrlo detaljno objasne: šta&kako&zašto!
Kad su mi predložili jednu od tehnika koju nudeVenus Legacy, shvatila sam da mi je taj termin vrlo poznat iz medija, radi se o takozvanom 4D tretmanu, odnosno o kombinaciji četiri tehnologije koje zajedno tvore 4D radiotalasni lifting. Aparatom se može tretirati lice i telo, a namenjen je svim kritičnim tačkama (podbradak, celulit, stomak, nadlaktice, bedra...), i to potpuno neinvazivno!
Ovde sam, iako i dalje skeptik, entuzijastično klimnula glavom, jer su za mene čak i neke blage metode, kao što je mezoterapija nekako korak predaleko: probala, osećala se kao jastuče za igle, so pass it!
Kako je Cara Delevingne jedan od svetskih promotera ovog aparata, nisam dalje ni razmišljala. Sam proces tretmana je (i više nego) prijatan, traje između 30 i 40 minuta i za to vreme možete slušati meditativnu muziku, ili malo dremnuti (guilty as charged!). Kao kontakt se koristi glicerin, a jedina senzacija koju u toku tretmana možete osetiti jeste toplota. Venus Legacy pre svega zateže kožu i redukuje masne ćelije, a to čini zahvaljujući termalnoj reakciji koju radiofrekfencija stvara u tkivu, tako što ona simulira prirodno zaceljivanje kože kojim se tvori novi kolagen koji steže kožu, takođe stvaraju se nova vlakna elastina. 
Iako sve te fine velike reči zvuče zbilja lepo, kakav je efekat pitate se?
Iako sam se zbog toga pomalo osećala kao luda osoba, već posle prvog završenog tretmanavidela sam blagu razliku. Preporučen niz tretmana za dugoročni efekat je šest, a ja sam trenutno tačno na pola svog puta.
Ono što mi se pre svega dopalo da sam odlaske u centar lako uklopila u svoj frenetričan raspored (kad ću danuti dušom? Kaaaad?). Takođe, ono što mi se jako dopada jeste što na svojoj najkritičnijoj regiji osećam razliku i to bez da sam se pošteno preznojila (za taj rezultat odremala sam tačno 120 minuta, nije loš skor ;) ).
Trenutak kad sam shvatila da ipak nisam baš toliko luda (simpatičnu luckastost ćemo tolerisati) jeste kad su ljudi iz moje okoline počeli da me proganjaju izjavama da nikada nisam mršavije izgledala.
To me je zateklo jer sam nekako u međuvremenu posustala i te kroasane iz inostranstva uvela i u beogradski jelovnik (i Mandarina ih pravi i Fini - sviiii žele da me upropaste!)
Te se Dermaville Legacy ispostavio kao savršena opcija kad biste malo da "varate" pre letovanja, za sve one dosadne uporne kritičke tačke, a za nas skroz neuporne. Moj savet jeste da ovu opciju koristite kako biste se "izbrusili" na savršeno, kao idealnu podršku dijeti&vežbanju.
Fajntjunovanje topljenjem.
Ja ću sledeće nedelje prestati sa kroasanima časna pionirska, a o detaljnim rezultatima obaveštavam se na kraju ovog mog novog esetetskog putovanja.
Wish me luck!

3 comments:

  1. Ovo je mozda jedino iskustvo iz salona koje mi je i drzalo paznju za citanje :))))) ja sam sportista.com, pa me to i ne zanima, ali ovo mi je bilo i zabavno! Sad ces da se smejes, ali da li mozda znas gde su nabavili te lustere? Prelepi su!!!
    Puno pozdrava i uzivaj

    ReplyDelete
  2. Imas te lustere u emezzeti, mislim eglu i u outletu rasvete u belmax centru. Ako zivis u Bg-u, poseti ove radnje. :)

    ReplyDelete
  3. Zvala sam ih! :)))) Idem na razgovor, mozda se vidimo
    Masa

    ReplyDelete

Back to Top