Trussardi fashion show

Vraćanje u jesenju svakodnevnicu za zaposlene u modi znači beskrajni niz revija i pomno prelistavanje aktuelnosti.
Beograd (nažalost) nije mesto ucrtano na modne putanje, ali ponekad se desi da svetski trendovi prođu i kroz našu prestonicu.
To je bio slučaj prošle nedelje kada je italijanski brend Trussardi u saradnji sa XYZ premium fashion store radnjom i kompanijom Visa na Belom dvoru prikazao modele iz aktuelne kolekcije za jesen/zimu 2015/16. godine.


Jedna od retkih porodičnih kompanija u vlasništvu,na čijem čelu je četvrta Trussardi generacija predstavila je vrlo moderne, svedene modele.
Gaia Trussardi kreativni direktor brenda (na bliže upoznavanje - ovde), ovu kolekciju opisuje kao neo-minimalizam. Po njenim rečima izloženi smo prevelikom broju informacija koje nas svakodnevno napadaju, zato je ona ženu ove zime videla u jednostavnim i vrlo ženstvenim kreacijama koje flertuju sa diskretnim seksipilom.
Što se boja tiče, dosta prikazanih modela bilo je u boji kože (uz delikatnu kožu i kao noseći materijal), tu je bila siva, kao i tamnozelena. Neočekivano, dosta modela izvedeno je u braon boji. Kako Gaia kaže topla čokoladna nijansa bila je njen lajtmotiv, Trussardi devojka je ove sezone neustrašivo uskočila u bazen pun topljene čokolade.
We can live with that! :)
Gaia se mudro osvrnula na sam početak, Nicola Trussardi pokrenuo je kompaniju čija se delatnost bazirala na izrađivanju finih kožnih rukavica, a ona je mudro iskoristila napa kožu prevodeći je u vrlo seksi modele.
I sama se na Belom dvoru pojavila odevena u Trussardi jumpsuit u praksi dokazujući da ona zaista živi i diše DNK svoje kompanije.
Draga blogokoleginica Vanja i ja smo spremno iskoristile priliku da prošetamo svoj izbor Gaiinih kreacija koje je osmislila za njihovu drugu liniju Trussardi Jeans.
Fotografije: Vanja, Instagram, press

5 comments:

  1. Taj dzemper!!! <3 <3 <3

    ReplyDelete
  2. Odlicne fotografije, torba je prelepa. :)

    ReplyDelete
  3. Jedan od omiljenih brendova a imam i tu plavu lepoticu od torbe :) TI i Vanja ste divno izgledale :)

    ReplyDelete
  4. Predivne fotografije ❤ Pogledajte moj blog http://angelinafashionandstyle.blogspot.ba/ :-)

    ReplyDelete
  5. Ajme kako ti zavidim na toj reviji :)Btw, odličan naziv bloga, i sama se slažem. Još si ih ne mogu priuštiti, ali san su mi Manolo Blahnik cipele https://modaistilblog.wordpress.com/

    ReplyDelete

Back to Top