Senso di Cattaro

Kao što sam vam obećala u ovom postu, vraćamo se na sunčanu obalu, tik uz more, u sred zaliva... Ne samo da premotavamo do toplih septembarskih dana, već smo u ozbiljnoj epizodi opuštanja (nešto što bi meni taaaakooo prijalo i ovog ludog novembra).
Boutique hotel Palazzo Radomiri u svom sastavu ima i spa centar Senso di Cattaro, pa tako pored uživanja u autentičnom okruženju možete iskoristiti i programe za relaksaciju i postizanje duševnog mira.


Ideja je jednostavna, možete birati među četiri različita u skladu sa vašim potrebama, tu su paketi: detoks, joga, mediteranska dijeta i balans. Od vas zavisi koliko ćete daleko ići.
Govoreći iz iskustva, ovo mesto je savršeno za sve nas, rekreativce i kampanjce.
Budući da se hotel nalazi na vrlo mirnom mestu, čim raspakujete kofere i vidite pogled momentalno ćete se prepustiti slatkoj dokolici i izgubiti iz vida real life (ili sam to samo ja, koja u sekundi prelazi na automatskog pilota).
Custom made program koji su prilagodili mojoj (takođe lenjoj :) ) blogokoleginici Vanji i meni podrazumevao je čas joge ujutru (besplatan je za sve goste hotela), lagane ceđene sokove tokom dana (pošteno priznajem da smo malo varale, pa nam se omakao pokoji sladoled, ali hej, leto sve prašta!), dok je popodne posle obaveznog dremanja na plaži bilo rezervisano za sportske aktivnosti (sport i ja!? Znam, LOL).
Svi gosti se mogu poslužiti hotelskim biciklima, kajacima, kao i SUP daskama (stand up paddle). Stand up paddling je jedna od trenutno najbrže rastućih sportskih disciplina, a sve što treba da učinite jeste da se popnete na dasku i veslate. Ova disciplina angažuje sve grupe mišića, od stopala i nogu do ramena i ruku, a najzaposleniji su uspavani core mišići. U Bokokotorskom zalivu su idealni uslovi da se oprobate, dok budete hvatali balans (na kraju sam uspela, hvala pilatesu) i razgledali okolinu, nećete ni primetiti da vežbate. Mada bez brige, a najgore što vam se može desiti jeste da padnete u vodu.
Za one koji bi da se temeljnije posvete svom telu Senso di Cattaro nudi i jelovnik kreiran po ayurveda principima. Zapravo, Palazzo Radomiri je idealan izbor za početak leta, da uhvatite zalet, oslobodite se (loših) zimskih navika i u najtoplije godišnje doba bezbrižno uplovite.
Ne gledajte me čudno, naravno da već uveliko radim na visinskim pripremama za leto 2016. ;)

4 comments:

  1. Predivan post ❤

    http://angelinafashionandstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Super post! A naziv bloga je za 5 :) I sama pisem...:) https://modaistilblog.wordpress.com/2015/11/04/manolo-blahnik/

    ReplyDelete
  3. Zavidim jako jako jako na ovom divnom iskustvu :D

    Čekiraj moj najnoviji OUTFIT POST i učestvuj u velikom prazničnom INSTA GIVEAWAY-U !

    Ljubac, Venoma
    Venoma Fashion Freak

    ReplyDelete
  4. Fotografije koje navode na uzivanje... :)
    prelepo!
    joanalicious.com

    ReplyDelete

Back to Top