Ana Ljubinković F/W 2015/16.

Rad Ane Ljubinković pratim od samog početka (još od epizode sa majicom sa srcem, koja sad ima počasno mesto u mom garderoberu) i od tada je skoro svake sezone uspela da me oduševi/iznenadi/začudi (dopisati po želji). Ona je jedna od retkih dizajnera koja je toliko posvećeno nastavila da promišlja svaki izlazak pred javnost, beskompromisno zadržavajući prepoznatljiv potpis, a ne ulazeći u polje dosade i ponavljanja.
Ni nova kolekcija, predstavljana na 37. Black'n'Easy Fashion Weeku nije izuzetak! Konkretno Ljubinkovićeva je na modnim vinjetama prikazala nekoliko modela koji najavljuju sezonu jesen/zima 2015/16.


Ovoga puta odrekla se dekorativnih elemenata koji karakterišu njen rad i skrenula put minimalizma. Naravno, minimalizam u njenoj režiji stiže u neočekivanom obliku!
Forma je svedena, akcenat je na konstukciji, a prava igra odvija se kroz kolorit. Ana se opredelila za kolorne blokove u intenzivnim nijansama kakve su: plava, žuta, ružičasta... Boje je dodatno naglasila asimetrijom tvoreći modele koji obećavaju fantastičnu zimu!
Kao i uvek, kreacije su na ivici između odvažnog modnog izražaja i svakodnevne mode, samo pogledajte te pantalone sa nogavicama različite boje. Instant ljubav!
Lookove je začinila obućom koja je unela nemir u mnoga ženska srca, ABO cipele njene sestre Ive Ljubinković na pravi način zaokružile su priču.
Ove sezone pored modela radoznalo smo zagledali i zanimljivu šminku na manekenkama!
Kao što znate Anin make up partner Avon osmislio je interesantnu igricu u kojoj je svako mogao da predloži kakva bi šminka najbolje išla uz Aninu novu kolekciju. Prijavljenje možete videti na društvenim mrežama na hashtagu #avoncolorme
Pobednička ideja je prava vizija u crvenoj boji, boji koju ne bismo baš očekivali tako upotrebljenu na licu, ali predstavlja sjajan obrt! 
Koralnocrvena senka uz prefarbane obrve, nude usta i svetlucavi ten? Možda zvuči kao luckasta ideja, ali se šminkerka Nataša Maljević pobrinula da implementira lookove tako da su savršeno upotpunili kolekciju. Hrabro i inovativno!
Bravo za čitav tim!


5 comments:

  1. Ja umirem za tim Abo cipelama, videla sam na Fb neke zlatno pink, bolesno kako izgledaju. Super su sestre :)

    ReplyDelete
  2. Ana je neverovatna, uvek inspirativna i drugacija, za sve one koji ne pripadaju jednolicnoj sredini. Obozavam je!

    insppppp.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wow :)

    Drage devojke, pogledajte nase predloge maturskih haljina, i napisite koja je vas favorit?:)) http://ourfashionworlds.blogspot.com/2015/04/kraljica-maturske-veceri-1.html

    ReplyDelete

Back to Top