XYZ Premium Store powered by Visa

Ove sezone sam zabušavala. 
Izgleda da me je u ovoj mojoj novoj dekadi preuzeo podznak, a njemu se valjda ne ide na revije :) 
On je odlučio da u tom periodu odemo u Zagreb i praktično ne radimo ništa (živeo Zagreb!). 
Uskoro vas ovde čeka novi vodič kroz gastro stranu hrvatske prestonice.
A do tada se vraćamo malo unazad, na 37. Black 'n' Easy beogradski fashion week
Ipak, nisam propustila nekoliko zanimljivih revija. Naravno da sam ispratila modne vinjete (i moj uvek/zauvek favorit Anu Ljubinković). Takođe, bila sam tu na otvaranju u terminu koji su podelili XYZ Premium Fashion Store i Martini Vesto by Boško Jakovljević.
Omiljena multibrand prodavnica u shopping centru Ušće je u saradnji sa kompanijom Visa predstavila deo letnje kolekcije. Odnosno modele brendova koje imaju u svojoj ponudi , kao što su: Antony Morato, Armani Collezioni, Armani Jeans, Boss, Burberry, Emporio Armani, Jimmy Choo, Just Cavalli, Marc Cain, Michael Kors, Pinko, Polo Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Trussardi Jeansi... 

Oni su za toplije dane predložili razigranu kombinaciju kontrastnih printova: ženstveno uz klasično, upadljivo uz svedeno, raskošno uz minimalno...Bajingom za ovu sezonu pokrili su nekoliko stilova, nudeći izbor i onima koji su u potrezi za jednostavnim modelima za poslovnu arenu, kao i onim srećnicima koji žele luksuznu odeću nalik onoj za plažu. 
Pastelne nijanse tu su u obliku ključnih komada kao što su prolećni trenč mantili i lagane pantalone i torbe (obratite pažnju na ovu Coccinelle). Jarke boje dolaze izvedene u finim materijalima, a najčešće u obliku bluza i haljina. 
Bio je to pravi susret tropske i nautičke strane leta - pun pogodak!
Iako bi bilo skroz očekivano da sam kao outfit za reviju odabrala upravo taj luckasti spoj šarenih kakadua i mediteranskih uticaja, ja sam se (izgleda ponovo taj novi uticaj podznaka) opredelila za nešto sasvim drugačije! 
Crno, tamno, elegantno! Jednostavna Armani Collezioni ženstvena haljina dopunjena je opakom crnom Armani Jeans jaknom, crna Michael Kors tašna sa upadljivim zlatnim detaljima koja igra na ivici kiča bila je tu kao kontrast, tačka na i
Tri strane jedne boje. 

2 comments:

  1. Ja navijam da Jelena ima vise svojih kombinacija na blogu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da! Hajde bar na Instagramu, ako te mrzi da postavljas ovde. Zanima me sta svaki dan nosis na posao?

      Delete

Back to Top