Springish bits&pieces

Izgleda da zapravo ja uživam kad malo zbrišem od bloga. Ups! 
Pretvaram se da smo u neobaveznoj vezi, moj blog i ja. Kao da ne moramo. I da nikom ništa. A on me samo posmatra, kao da baš i nisam sva svoja. Neka me, nek odlazim, pa vraćam se i ništa nije to tako ozbiljno. Nije. Jok. Nije da za par meseci slavimo pet godina.
Iskerno, ovo mi je do sada najduža veza. Ima nade da ću nekad uspeti dovoljno dugo da se zadržim na jednom mestu :)


I kad sam se napokon vratila Beogradu i blogu, u sandučetu me je čekao božanstven poklon od superljubaznih devojaka koje stoje iza koncepta Printing Divas. Kažu "Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude" zlatotiskom na finom papiru, tufnice podvlače. Ja kažem, oh da!
Uglavnom, da ne dužim čeka vas pravo iznenađenje od gospodina bloga, zato stay tuned. Mene je osvojio, a sprema nešto i za vas.
Sledeća veza na mom spisku nije naivnija od prethodne, iako u mojoj glavi stoji da sam eto koliko već zaposlena u ELLEu, hmmm možda pet minuta? Preciznije, tri godine. Zjuu! 
Kao i kad je blog u pitanju i ELLE godišnjica pada u najlepšem prolećnom trenutku, uskoro, što će reći da je proleće iza ćoška!!! Napokon, već sam pomisila da odustanem od života.
I sam srpski ELLE ima sopstveni jubilej, slavi 10 godina na srpskom tržištu. Već od januara ušli smo u slavljenički mood, a sa svakim brojem podiže se nivo šljokica i uzbuđenja!
Martovsko izdanje ekskuzivno krasi slatkica Anja Rubik, a pretrčali smo i najnovije trendove, kao i najbolje ukuse, beauty trikove, i žene koje menjaju sve(st), a tu su oni koji se osećaju kao nešto između... Najbitnije je da se svi osećamo dobro!
Uz ELLE stiže i još jedan moj intimni jubilej (ovo je neka takva godina) i ja (ponovo na proleće!) treba da zaokružim svoju deceniju. Ravno deset godina rada u modnim magazinima!
Na čas deluje kao ništa, ali kad počnem da premotavam film. Kakav je to rolerkoster bio!
Bome, vredi nazdraviti i u to ime!
I onda jedna epizoda od skoro. Da malo odmorim od jubileja (čeka me ove godine i jedan okrugli rođendan - pitanje: jel vreme da skinem godinu sa Fejsbuka? :))), te skrivam se.
I otrkivam ponovo neke stvari koje su me nekada radovale. Kad dugo radite u modi u nekom trenutku ćete se potpuno osloboditi svih modnih težnji i htenja, svi suvišni ukrasi i aksesoari stradaju, ulazite u potpunu basic fazu. Posle Normcorea koji je cela modna industrija radosno prigrlila shvatam da ukupno imam dva para crnih pantalona, tri pufnasta siva duksa i nekoliko pari patika u ludim bojama. Kriva sam!
Zapostavila sam jednu od najzabavnijih igara - modnu. I rado joj se vraćam! U potrazi sam za pastelinim štiklama (moraju biti i udobne, ne samo lepe, ipak sam starija dama sad :D ), kao i za nakitom koji sam nekada obožavala, a sada jedva imam sat. Krećem u sklapanje moje lične riznice svetlucavih komada. Predlog za moje prijatelje i predstojeći jubilej, samo prepišite sa S&L Insta profila, sve može. Hvala lepo :)

I jedna poruka koja zaslužuje repeat. Ponovo i ponovo. i ponovo Do beskraja! Odlična kampanja #likeagirl istražuje ( skoro bez izuzetka uvredljivo) značenje reči "kao devojčica". Jeste, sve radim kao devojčica, jer devojčice su fantastične! Širite dalje!

10 comments:

  1. Pa ovo je divno!

    ReplyDelete
  2. Bas sam pre nekoliko dana podelila like a girl video, odlican! Cestitam sve male i velike jubileje i predstojeci rodjendan! :D

    ReplyDelete
  3. Draga Jelena,

    Pratim tvoj rad vec dugo i malo je reci da mislim da si fenomenalna. Ovo malo on line mesto mi je omiljenije od vecine modnih casopisa. Stoga bih htela tebe da pitam (jer ti sve znas :) ) da li mozda znas gde se mogu nabaviti luksuzniji materijali u stilu Mihano Momose (naravno ne isti). Nedavno sam zavrsila studije modnog dizajna i sada bih da radim na sopstvenoj kolekciji, ali u Beogradu ne mogu naci nista slicno. Mogla bih otici i do Italije, samo ne znam gde da trazim. Molim te za neki savet, samo da ih realno mogu nabaviti, odnosno da je blizu.

    Hvala unapred!

    ReplyDelete
  4. Booze!! Devojko, pa ja sam mislila da si mladja. Pa citam sad, pa se mislim ona je punooo starija.
    Lovila sam da shvatim koliko imas godina, mada nije da je to ista bitno.
    U svakom slucaju, svaka cast!! Raditi u struci toliko dugo, pa pokrenuti nesto novo - i kod sebe i uopste kod nas. To je bas velika stvar, cini mi se da ni ne shvatas. To mi je i simpa, zato volim da te pratim.
    Tek ces ti nesto opasno da osmislis! To su prave godine, veruj mi!!
    Love
    xoxo

    ReplyDelete
  5. Obožavam tvoj lepršav, lagan i tako prepoznatljiv stil pisanja i želim nam još puno, puuuno tvojih sjajnih tekstova. A što se godina tiče, taman koliko treba :)

    ReplyDelete
  6. Ljubav za godine i tufnice i jubileje i zlato i nakit i sveeeee, samo nam ti ostani na ovom online mestu jos dugo, dugo :)

    ReplyDelete
  7. Srećne godišnjice.Samo ću da kažem šteta što ne bloguješ češće kao nekad.Pusa!

    ReplyDelete
  8. Da volim tvoj stil i ovo mesto, neću da pričam. Verovatno sam već nekad rekla, pa da se ne ponavljam. :) Ali ono što mene oduševljava jeste činjenica da si kao klinka od dvadeset krenula s celom pričom. I da si tako rano otkrila sebe i ostala uz to. Znači - vredi. A i nama super ;)

    Wandering Polka Dot

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Printing divas su mi zaista jedno fenomenalno otkriće. Uskoro naručujem svoj poster i jedva čekam da ukrasi moj kutak. Čestitam na svim ovim pomenutim jubilejima. Zaista zaslužuješ moje najiskrenije pohvale!

    ReplyDelete

Back to Top