Ibiza fashion

Nastavljam u letnjem stilu.
Ne posustajem!
Jedna editorial epizoda, ovoga puta ne skeniramo Beograd i njegove fotogenične ćoškove, već smo na toploj tački Španije. Ostrvo Ibica tokom sunčanih dana vrvi od modnog sveta, dovoljno je reći da UK Elle redakcija tokom leta doslovno živi tamo (sjajna ideja za domaće izdanje, n'est-ce pas?!).
Ako bi pokušali da pobrojimo editorijale snimljene na ovom ostrvu verovatno bi se umorili već na pola, zato podižemo ulog i sužavamo pretragu. Posmatramo samo vilu Can Koi.


Radi se o luskuznom zdanju sa infinity bazenom za maksimalno 12 osoba, a njih će na vrhuncu sezone nedelja dana boravka izaći oko 25.000 evra.
Ipak, kad pobrojimo modna snimanja koja su ovde relizovana, možda to i nije puno, bar crno na belo imate potvrdu da će vaše fotke izgledati f.e.n.o.m.e.n.a.l.n.o!
Odmah ulažem Missini kampanju sa zanosnom Gisele Bündchen u naslovnoj ulozi. Ne garantujem da će i vaše noge biti tako preplanule i dugačke na kristalno beloj terasi...
Ali, hej! Bar možete da pokušate.
Posle modne Missoni familije, još jedna dobro poznata porodica, Ecclestone. Tamara rešila je da se oproba u novom biznisu, naime ona je zamislila da lansira kolekciju namenjenu nezi kose - Show. Danas nećemo o prizvodima sa mirisom kokosa, već o aktuelnoj kampanji, pogađate, ona je snimljena upravo u vili Can Koi.
A ako je to dovoljno dobro za razmaženu naslednicu koja je na svoje venčanje potrošila više od tri i po miliona funti, dobro je i za nas!
I jedan making of kadar, na svoj blog je postavio britanski stilista Jared Green, uskratio nam je informaciju kada će fotke ugledati svetlost dana, ali i jedna fotografija dovoljna je da prepoznamo (izgleda) omiljenu modnu lokaciju.

The spot!

9 comments:

  1. Ti si opasan letnji zalet uzela :)))
    Samo nastavi, treba nam tropskog sunca po ovoj vremenskoj nepravdi napolju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viiidiiis, samo je trebalo zadati rok i temu i shtrikam kao luda :)
      Ima svakog meseca da organizujem glasanje za blogopravac ;)))

      Delete
  2. moreeee, letooo! ja mislim da cim zena-dama-devojke kroci na ovo mesto noge se spontano samoproduze, ten se pozlati, a trbusnjaci puknu na sve strane. samo je bitno da si na ovoj terasi :)

    ReplyDelete
  3. Ibiza, Mkonos zbog ludog provoda i oblacenja:)
    JK, trazi smth za italiju :)
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Traaaaziiim, pa pakao je traziti ista osim Hvara :D lol

      Delete
  4. super ti je blog i ovaj post je inspirativan :)
    pratim tvoj blog i jako mi se svida :)

    imam giveaway na blogu pa ako ti se svida ukljuci se :)
    http://glamfashionaddict.blogspot.com/2013/06/persunmall-giveaway-enter.html

    Pusa, N.

    ReplyDelete

Back to Top