Sleeping beauty

Romantični petak.
Jedna nežna, snena epizoda...
Na meniju - Uspavana lepotica!
I to u varijaciji baleta ruskog Mikhailovsky teatra u Sankt Petersburgu, fantastični kostimi delo su naše proslavljene kostimografkinje Angeline Atlagić.
Bogato ukrašeni, raskošni, bajkoviti, udahnuli su život predstavi. Kako bi i domaća publika bila u toku sa njenim radom Angelina je organizovala jednu sasvim posebnu izložbu.


I to samo u online prostoru! Izložba slika kostima fotografa Relje Mirkovića je na samo klik od vas!
Taman da se malo prisetimo onog divnog perioda kada su bajke bile sastavni deo našeg života. Obratite pažnju na haljinu za princezu Auroru, ali i na uniformu sa zlatnim detaljima za princa. Što duže gledate sjajne kreacije otkirvate nove skrivene detalje. A sve aplikacije rezultat su perfektnog ručnog rada.
Možete videti i kako se oni ponašaju na igračima, naime svi kostimi (po prvi put!) su prikazani na pravoj modnoj reviji u okviru nedelje mode u Sankt Petersburgu.
Uskočite u Angelinin izmaštani svet i čitavu izložbu pogledajte - ovde.

11 comments:

  1. kao mala bila sam balerina. i krivo mi je sto sam morala da prestanem (skola baleta se zatvorila). A bajke jos uvek nisam prestala da citam i gledam. A kada se spoje balet i bajke, nastaje carolija. I bas ona je u ovim divnim kostimima. prelepo!:)

    ReplyDelete
  2. Pod stare dane sam pocela da se bavim baletom, heheh... :)) I siiilno zelim da jednom obucem pravi baletski kostim, poput ovog poslednjeg, divnog!

    ReplyDelete
  3. Posle Dubaija i spavanja do besvesti i navikavanja na Beograd sva pospana uskocila sam u tvoj divan post i bajkovite kreacije :)

    ReplyDelete
  4. jelo, ovo je sjajno. morala sam da se zapljunem i to preko telefona. kis i cmek, javi se ako prolazis nasim krajevima. :)

    ReplyDelete
  5. kostimi su divni! please follow us! tnx :) http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

    ReplyDelete

Back to Top