Zara&Samsung APP

Devojke i gadžeti.
To je neka moja epizoda ovih dana. Kod mene na testiranju je tablet Samsung Galaxy Note 10.1, premoćna sprava od koje se ne odvajam. No, tek ću pisati kako se on uklopio u moj život i prebukiran raspored.
Danas o drugoj temi. Sprezi mode i tehnologije.


Sećate se kad je Zara napokon došla na online stranu sveta. Iako su se dugo oprirali toj ideji, uspeli su da za kratko vreme stignu (i prestignu!) one sa mnogo dužim stažom na mreži. Sajtovi iz Inditex grupe su jasni, pregledni i donose aktuelne informacije. Zara je + više zaradila i akcijom Zara People, a oduševili su i saradnjom sa autorom sajta The Selby.
Te, i ovog puta Zara bira pravog partnera za inovacije. Zara&Samsung udružili su snage kako bi predstavili novu aplikaciju. Modna aplikacija Zara će moći da se tokom šest meseci besplatno preuzme ekskluzivno sa servisa Samsung Apps.
Za razliku od prethodne, u ovoj verziji se može vršiti i online šoping (nažalost to iz Srbije još uvek ne možemo, ali hej! bar smo u 20 evropskih zemalja u kojima je ova aplikacija, za sada, dostupna). Tu je i opcija za skeniranje bar koda, što olakšava posao ako napr u prodavnici ne možete naći odgovarajuću veličinu ili boju. Odeća i modni dodaci na dva dodira prsta?
Oh da!
Na aplikaciji možete gledati najnovije prijave za Zara People sekciju, vršljati po baš svim kolekcijama (ženska, muška, dečija, za bebe, woman, TRF), istog momenta šerovati sve što vam se dopadne, ali takođe u samo jednom kliku možete dobiti spisak najbližih prodajnih mesta. Uz korišćenje geolokacijskih opcija Zara aplikacija vam odmah izbacuje i koliko ste konkretno udaljeni.
Ja sam testirala iz svoje kuće, jel vidite vi sada na kojim sam ja mukama...
Na manje od 2 kilometra od svih tih sjajnih krpica.

9 comments:

  1. I na iphone-u je besplatna app:). Samo sam ja udaljena 73 km, pa mi jos teze pada ta nasa veza na daljinu:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. uuuh, ajde bar neces bankrotirati kao neki koje znam :DD

      Delete
  2. http://ainthedreamland.blogspot.com/ nadam se da se citamo, postovi su ti super :))

    ReplyDelete
  3. obozavam takve stvari, cini mi se da aplikaciju koristim vise nego sam sajt! :) kad god mi je dosadno a ja odoh po klik i zum jedan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hear ya sister! Mislim da vec znam sve napoamet, i unapred i unazad :D

      Delete
  4. Zelim i trebam taj Samsung tablet:) posle ovog predstavljanja u kombinaciji sa Zarinom aplikacijom..potpuni must!:)

    ReplyDelete
  5. Koristim app, ali vishe volim da vidim uzivo na teeebi! :)))

    ReplyDelete

Back to Top