Pierre Premier bloglovin'

Navikli ste da concept store Pierre Premier uvek donosi nešto novo, prvo je tu bila divna mekana humana majica, a zatim i zanimljiva muzička kompilacija i napokon blog izlog! 
Pierre tim prepoznao je nove modne tokove i tendencije i blogerima ponudio da se stilski izraze. Recept je bio jednostavan: odeća, nakit, obuća. Pa onda sve to garnirano idejama mladih&talentovanih.
Posle nekoliko zanimljivih intervjua koji su pokazali koliko su zapravo različiti/slični srpski blogeri, sada to možete videti i u praksi. Od rock chic izraza, preko sexy i glamuroznih kombinacija, sve do nežnih i romantičnih varijacija.
Da li biste umeli da pogodite koja lutka kome pripada? Svoj potpis u izlogu ostavili su Vanja Milićević, Marina Arnaut, Aleksandra Stančić, Branislava Antović, Srđan Šveljo, Vesna Filipović, Sky Reid i Marija Radaković... Oh da, i moja malenkost.
Upravo je moje rešenje ono romantično i nežno, kombinacija dva vodeća trenda za leto 2011. godine. Bela kao baza i pink kao akcenat. Top haljina je Roi et Moi, dok su roze baletanke od brušene kože Belle by Sigerson Morrison. A kao tačka na i, tu je ružičasta orhideja.
A kao tačka na i Pierre Premier akcije su QR kodovi, pa na licu mesta možete aktivirati svoj pametni telefon i odmah nas čitati.
Sjajno zar ne?

27 comments:

  1. Bas smo ponosniiii! Divan nam je izlogic! Kao bombona... Jos kad se udje u njega... mmm

    cmok!

    ReplyDelete
  2. Baš mi je drago da ste postali tako uticajni. To otvara mogućnosti za mnogo zanimljivih projekata, verujem da je ovo tek početak ... :)

    ReplyDelete
  3. divan Vam je izlog,dopada mi se bela haljina,vec sam je zamislila u hiljadu kombinacija....

    ReplyDelete
  4. Hahaha, super je! Bas mi se svidjaju kombinacije!

    ReplyDelete
  5. Ekipa Pierre Premier-a je sjajna! Odusev za ovakvu akciju i priliku! Bila je prava uzivancija...sad kad je torbica na mestu...i srce je! :) hehe... Diiiivan nam je izlog i super sto smo svi tu zajednoooo... ;) cmok

    ReplyDelete
  6. Kao sto rekoh kod Marine na blogu, ideja je genijalna. Bravisimo :)

    ReplyDelete
  7. Ideja je bas dobra:)
    Izlog fenomenalno izgleda.Roze baletankice su kao secer:)

    ReplyDelete
  8. vidio vidio kod marine ;) super je ideja i trebaju tako mnoge trgovine postupati kao i PP. ;)

    ReplyDelete
  9. Odlična ideja! Roze baletanke su preslatke!

    www.modeuncover.com

    ReplyDelete
  10. Svaka čast na ideji i odličnim kombinacijama!

    ReplyDelete
  11. bravo za akciju! samo nastavite tako <3

    ReplyDelete
  12. aaaaaaah cestitki! bravo za akcija bas sam se obradovala sto imate vakve sanse! a i volim one baletanke tvoe :)

    ReplyDelete
  13. Sada sam se setila kada je Anna Dello Russo rekla Sartorialist-u još daaaavno pre nego što je postala globalno uticajna: "Thanks for giving me another career!" Ovo je to! Čestitam i ostalim devojkama a tebi želim još mnogo kreativnog akcijanja! *

    ReplyDelete
  14. stvarno sjajno, ideja, realizacija... odusevila se :D

    ReplyDelete
  15. Divna akcija i vase kombinacije...Sve razlicite kakve ste i vi zapravo..:))Danas si nam bila takva..Romantique&classic...Sa neizostavnim blockom..:))

    ReplyDelete
  16. Dopada mi se tvoja kombinacija.
    Volim pink! <3

    ReplyDelete
  17. o, d, ovo je ziher bila tvoja ideja :D ma, čija da je, fantastična je. tovja kombinacija je sva neka fina i gospodska, ko bi reko, ha :D
    uglavnom ljubomorna, i ja bi uređivala izloge, hehe <3

    ReplyDelete
  18. odlicna ideja, najlepsi izlog do sada! :)

    ReplyDelete

Back to Top