FFF: White shirt

Derek Lam                                          Mason Martin Margiela 
Iako su dizajneri ove sezone inspiraciju pronašli u flori i fauni, koristili najvrištavije, pa i vrištavije boje od toga. Zabavljali se dezenima i asesoarom... U nekom momentu su se i umorili od svog tog silnog eksperimentisanja, te su posegnuli za must have komadom svakog pristojonog garderobera - belom košuljom!
Bela košulja je komad koji, u zavisnosti od stajlinga, može delovati ozbiljno, elegantno, opušteno, ležerno... Ma zaista se može upotrebiti na sto različitih načina. Prilažem vam dizajnerska rešenja za proleće/leto 2011. godine, pregledajte, inspirišite se, pa smislite svoju viziju bela košulja looka. Verujem da je svi imate u svom ormaru, te izvolite, vi ste na potezu...
Jil Sander                             Dries Van Noten
Michael Kors                                 Ralph Lauren
Tommy Hilfiger                                           Lacoste
DKNY                                                  Paul Smith
Victor&Rolf                                                    Chloe

19 comments:

  1. Divne boje,materijali,krojevi...Divno divno! :)

    ReplyDelete
  2. Uf, volim ja košulje, ali pod jednim uvjetom, da su na dnu pretvorene u body tj da se kopčaju kao body. Jer mi se u suprotnom izvlače iz suknji , hlača i onda se osjećam jako neuredno. Da, znam, čudna sam :D

    ReplyDelete
  3. maa nisi, i ja mrzim kada mi se koshulja izvlachi... ali! s druge strane ne podnosim bodije :)
    to onda mene chini chudnom :D

    ReplyDelete
  4. Jako volim košulje. Imam maminu jednu, staru bar 25 godina. Izgleda kao nova. Sramota me više da je nosim, kao da samo nju imam. Nezamenljiva mi je!:)

    ReplyDelete
  5. joj ja nit volim kosulje, a pogotovo ne volim bijelu boju,uopste ju ne znam nosit :/ valjda sto sam i ja sva pale pa se izgubim u tome :D
    ali posto ste spomenule bodije, njih obozavam :)))

    ReplyDelete
  6. ja sam tip koji bi se pre odlucio za belu kosulju uz brdo nakita i dobre farke, nego za haljinu! (bar za sada ;)))..tako da moja JK, mnooogo ti like-am post!

    ReplyDelete
  7. dve omiljene varijante, sljampava pa kais, ogrlice, da sve visi sa mene, ili uglancana , pa preko leptir masna!!!mmmm.... savrsene su, nikad dosta!!

    ReplyDelete
  8. Bela košulja+suknja visokog struka na tačkice+neki kaiš+ogrlice+brdo drugog nakita+štikle= andrea koja ne može dočekati proleće :D

    ReplyDelete
  9. Bas ovih dana intenzivno razmisljam kako mi je potrebna jedna dooooobraaaa bela kosulja.

    Ne postoji nista bolje od toga. Uz sve ide, za sve prilike, svakome dobro stoji (samo kad se ubode dobar kroj). Svemoguca.

    ReplyDelete
  10. gde me nadje... imam ih 5, ali jos trazim onu savrshenu...
    kao npr Dries Van Noten one... ovako lezernu, opustenu, providnu, a neprovidnu... uh...

    ReplyDelete
  11. meni se sviđa bijelo!

    bijele košulje i majice su definitivni must have!! plus šta djeluju tako svježe...

    ReplyDelete
  12. Super post.
    Ja sam uvek imala po jednu belu i jednu crnu za dane kad "nemam šta da obučem". Sada sam ostala bez bele i ne mogu da nađem idealnu, probala sam svašta i svuda.Baš je želim. Problem je u meni.
    Od ponuđenih bih izabrala Derek Lam -a , Donu i Ralph Lauren-a.
    ;)

    ReplyDelete
  13. Najvise mi se svidja kosulja iz Dries Van Noten look-a: izgleda nekako muski i lezerno :)

    ReplyDelete
  14. bele kosulje forever!:) imam slican problem kao Biljana, upravo tragam za novom savrsenom belom kosuljom. ima neko neki pametan predlog? :)

    ReplyDelete
  15. Ja imam jednu malo dužu (ne izvlači se) :))) koja je mrvicu šira ali ima uske rukave tako da ju mogu nositi u hlačama ili pencil suknji visokog struka a mogu i na kratke hlače pa dođe kao tunika...ispod sakoa, u hlačama ili vani u svakom slučaju obožavam je!!! i da, na kraju rukava ima one klasične muške mandžete....divno <3 one su mogu skinuti pa se rukavi presavinu do lakta i dobije se ležerna ljetna košulja!! :)

    ReplyDelete

Back to Top