Vogue UK Decembar 2010.

 
Evo je naslovnica UK izdanja Vogue magazina za poslednji mesec 2010. godine. Prvi utisak, sasvim ličan, kad pre prođe ova godina?? Zjuuuu. Drugi utisak, odlična naslovna. Nekima smeta kosa slatke Emme Watson, meni je baš tako zalizana odlična. Posebno su me kupili sa tim zvezdicama (padam na zvezde, šta ću). Treći utisak užasno me podseća na Vogue UK decembar 2008. godine sa Kate Moss. Što nije nužno loše, budući da mi je ta Fantasy issue jedna od omiljenih nalovnica, ikada. Tako da od mene, thumb up.

11 comments:

  1. Ja obozavam Emmu i iako sam navikla na nju sa dugom kosom, ovako mi se isto svidja. Prelepo se oblaci i bas je damica :) I svidja mi se naslovnica.

    ReplyDelete
  2. Beautiful :))))))))

    Love
    minnja

    http://minnja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Meni je slatka Ema sa ovom kosicom i svidja mi se naslovnica :)

    ReplyDelete
  4. Zarazila si me silnim Vogueovima. Ne mogu dočekati da ga pokupim na aerodromu u Parizu.Odmah čim dođem! Šta mi se to događa ;)))
    Naslovnica s Emmom - ocjena 3/5. Ne paše mi to djevojče....

    ReplyDelete
  5. Nije da mi je nesto posebno draga, ali istina je ovo sto cure kazu da se naucila oblaciti. Ovdje mi lici na tvigi :) Volim decembarska izdanja svega i svacega, a narocito kada krajem godine ili pocetkom iduce pocnu sa godisnjim horoskopima i prognozama. To mi je omiljeni dio, mada sam vec sto godina unazad svjesna da u svemu tome nema trunke istine :)
    Minni

    ReplyDelete
  6. Meni je ona mnogoo slatka ali otkad se osisala hm.... i ne svidja mi se toliko! mada ovo zalizano je mnogo bolje od onog " sad sam je osusila fenom" ( hm. sto bi bake rekle feMom) :) heheh

    ReplyDelete
  7. da li moram da kazem da mi se svidja frizura!:)
    izgleda bolje nego ikad i lici mi na holuvudske zvezde iz kasnih 50-ih!

    ReplyDelete
  8. Skroz je slatka ovako zalizana... A stardust preko naslovnice mi je hit! Bas je procisceno, lepo a opet praznicno!

    ReplyDelete
  9. sanjivo, dođe mi da se sklupčan pod dekicom, pijem finu kavu i čitam :D

    ReplyDelete
  10. to je problem kada radish u&pratish chsopise vazda si bar mesec dana ispred svih
    danas sunce, divotica, a mi bi chitale decembarske teme :)
    @Minni haha daaaa. ja obozavam te godishnje izveshtaje. beskrajno optimistichne prognoze. posle ih se setim s vremena na vreme, pa sochno opsujem. najbolja godina ikada ha? $%$@%$@ lazovi nijedni :D

    ReplyDelete
  11. Emme Watson postaje nova modna ikona, tako da mi je ovo odlican izbor! Koja slucajnost, imam ovo izdanje iz 2008. i zaista je sjajno, mogla bih da nabavim i ovo novo!:)))

    ReplyDelete

Back to Top