New Blog in Town

Moram da vam se pohvalim, imamo društvo u blogosferi, i to kakvo! Na onlajn strani sveta pridružio nam se Marko Stojaković, dizajner, urednik - onaj koji razmišlja, zamišlja i promišlja.
Marko je odgovoran za mnoge lepe stvari u ovom gradu, kreirao je logo Informbiroa, jednog od mojih omiljenih lokala. Pozabavio se papirnom galanterijom kultne kafane Manjež. Umešao je prste i u restoran Casa Nova, a začinio je i stajliš kafić Room u Strahinjića Bana.
A to nije sve, ooo ne. Učestvovao je u rađanju imidža modnog dvojca Pünkuffér, a brine se i o vizuelenom indentitetu kompanije Textil (sećate se ovih novina? Marko je autor koncepta, ali i kreativni&art direktor, 3 u 1). Zajedno sa dizajnerima osmislio je ime Choomich Design District, ali i kreirao logo.
Da je ne bih dužila klik i upoznajte se sa njegovim radom.
Zagrebite i pomirišite!

3 comments:

  1. Strahinjica Bana - cim sam stigla u Bg, naucili su me da je to 'Silikonska dolina' :):) Nedostaje mi Bg toliko da je to prestrasno! A ti draga nemoj da se zalis, postovi su ti divni, a ja sam isto u krizi. Kako si napisala nedavno, klikam bezuspjesno, ali u svijetu mode se izgleda nista ne desava....Upraticu ovaj blog obavezno :)

    ReplyDelete

Back to Top