Oh Lanvin give me a break!

Oh daaa. Svi smo šinuli kad smo videli Lanvin <3 H&M lookbook. Oh da, odeća jeste sjajna. I oh da, jeftini Lanvin, super!
Ali, sva ta histerija dovela je do toga da H&M izda zvanično saopštenje sa pravilima za šoping. Da, da pravila za šoping. Nazovite me ludom, ali odlazak u kupovinu smatram dobrom zabavom pre svega. Za odmaranje živaca i peglanje kartice... Stilske vežbe i window shopping ponekad, ali i dooobra šetnja.
A onda pravila. Tjah.
Oh da, volela bih da se dokopam neke od tih prelepih haljinica, ali ne po cenu smrzavanja u redu, kampovanja i slično. I znaaaam da vi sad vrištite od užasa, jer je ovo ipak modni blog... Al' briga me :) odbijam da budem žrtva mode i znate šta stvarno mi je supiš.
A sad i ta famozna pravila.
Za prvih 320 ljudi u redu biće obezbeđene narukvice u 16 različitih boja koje označavaju vreme kupovine. Teget od 8 do 8 i 15, žuta za narednih 15 minuta i sve tako do kraja radnog vremena.
Srećnici koji oboje zglob svoje ruke sa dozvolom za šoping (sad se već naglas smejem, svega mi) moći će da pazare samo dva odevna predmeta.
Preporučuju da u modni lov pođete sa prijateljima, jer bilo kakvo napuštanje reda vas diskvalifikuje... Znači pauza za pi pi je strogo zabranjena.
Takođe preporuka H&Ma jeste da kupci targetiraju manje prodavnice, jer se na većim prodajnim mestima (npr Oxford street u Londonu) očekuje ludačka gužva.
Eto, pravila.
Te ko voli nek izvoli. Ja ću se kao prava lenja mačka odlučiti da možda budem malo demode, nego da se gužvam po redovima (ovo je imaginarno naravno, da ponovimo H&M neeemamoo).
Onima koji se odluče za taj poduhvat želim mnogo sreće. I neka najbolji pobedi ;)

20 comments:

  1. Pazi kad upravi kucam ovo za sutra... JBT ubicu te. GGGRRRR!:)

    Aj izmenicu i linkovacu do tebe... Manje muke. :*

    :))))

    ReplyDelete
  2. ahaha vec sam se uplashila da je nestala blogtwins madjija :)
    zapljuni ih i kod tebe, slobodno :D

    ReplyDelete
  3. Heheheh vidjela sam i ja ovo jutros, i bas razmisljam da li da postujem, ali sam u trenu odustala. Znas sta...Vise mi je muka od ove kolekcije :):) Toliko su je 'digli', pa ko da je cisto zlato. Jeste da su haljine i one tunikice sa likovima i masnicama super, ali neka prestanu vise sa pretjerivanjem. Grrrr i od mene. P.S. I jos kad vidim da 'neki' nose ove modele uveliko ... Hehehehe :P ( ovo cisto da dodam jos malo ulja na vatru, ali salim se u sustini, nisam bas tako zla ) ! :)

    ReplyDelete
  4. ajme koja glupost ne vjerujem.pravila za šoping -.-

    ReplyDelete
  5. woooow
    svi sa papirima sa beleskama cekaju u redu i uce pravila
    bljaks

    meni se ionako ne svidja bas sve bas toliko (kiselo grozdje :P)

    ReplyDelete
  6. Pff! Inače su meni uvijek bile presmiješne scene gomile koja, čekajući neku kolekciju, stoji priljepljena na vratima cijelu noć i kao stampedo uleti u prodavnicu kad ih se konačno pusti, mahnito grabi ne geldajući ni veličinu i boju, i još se međusobno fizički obračunava za neki komad. :D
    I da, pored dobre zabave, jako volim i fitness aspekt shoppinga: oh ti čučnjevi da bi se dohvatilo nešto sa nižih polica, jačanje mičića ruke nošenjem tih silnih vješalica i kesa, a da ne govorim koliko se kcal troši presvlačenjem u kabini, pogovoto kad se hoćeš pod svaku silu da zakopčaš broj manje famrerice :D

    ReplyDelete
  7. Dize mi se kosa na glavi kada vidim Lanvin i H&M u istoj recenici!
    Mislim sve, sve ali realno smorili su ga ko niko!

    ReplyDelete
  8. ah ne moram se ni zamarati s pravilima kad kod nas ni nema h&m još... ah tek u trećem mjesecu sljedeće godine...

    ReplyDelete
  9. Ti ljoodi se drogiraju. Al' majke mi O.o A jos su gore te zene sto ce zapravo tamo da kampuju, meni je to ipak malo previse O.O

    ReplyDelete
  10. meni je ovo malo previše :D al ko voli nek mu je sa srecom :) ja cu za mašinu 20 minuta posla svaka haljina ma i manje ni jedna nije porubljena :D

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Hahaha, meni je ovo stvarno presmiješno, slažem se s tobom. Neka im njihovog neporubljenog Lanvina, slažem se i s Ljupkom :D

    Radije skupljam i kupim jednog dana pravog, i to u trgovini u kojoj će me tretirati kao damu, a ne zatvorenika :P

    ReplyDelete
  13. To sa redovima i kampovanjima me uopste ne cudi...Secam se da sam citala da kada je Kate Moss dizajnirala kolekciju za Top Shop nije bilo nimalo drugacije. A i kada je Roberto Cavalli dizajnirao za H&M trazila sam drugarici iz inostranstva da mi kupi neki komad, ali dok je stigla do radnje sve je vec bilo prodato, tako da, jeste da je sve ovo lepo zvucalo - Lanvin i H&M, ali sve u svemu je jedna velika glupost...Ne znam da li postoji online varijanta kupovine, ali cak i da je ima, pre cu tragati za nekim Lanvin komadom koji je na rasprodaji iz neke davne kolekcije nego ovo. A nadam se da cu uskoro posedovati neki Lanvin ili Balmain odevni predmet jer ih obozavam.

    ReplyDelete
  14. mene nece videti!!!! ono sto me raduje , jeste sto sam na gomili slika videla da su haljine sasivene kao nogama!!!!! samo mi jos fali i narukvica koja me tera da kupim nesto za 15 minuta , dovidjenja!!!

    ReplyDelete
  15. moram da kazem da se slazem,glupa pravila,treba uzivati u shopingu,ne cekati ,kampovati po hladnoci,nije bas toliko vrijedno...ne znam o cemu se radi ali meni je mama poslovno u Ljubljani i jutros me obradovala pozivom da mi je pokupovala sve sto sam htjela iz H&M nije mi se zalila da je imala nekih problema...vjerujem da ona ne bi imala zivaca da ceka,tako da ...mozda nije sve crno kao sto izgleda:)

    ReplyDelete
  16. bla. dosta mi je tog lanvina i hma za čitavu sezonu :D

    ReplyDelete
  17. @Anonymous

    Kako je mama mogla da kupuje kad od sutra ujutru ulazi kolekcija u prodavnice?

    Mima

    ps nema veze, slatka je fora sa ogranicenjem.

    ReplyDelete

Back to Top