Kako je Jelena...

 
... šinula u šopingu! SkrozNaSkroz. Načisto.
U poslednje vreme izbegavam tržne centre, butike, šopove i sva ostala zla mesta... Budžet mi je na aparatima za preživaljavanje. U minusu. U minusu svih minusa. I taktika mi se svela na ignorisanje, ne mislim i sve to ne postoji. Osim... Osim što mi je Ušće eto tu, baš tu pred nosom. Uspevam nekako da se provučem do Vapiana, direktno iz garaže, pa liftom do drugog sprata, onda zažmurim i protrčim pored kioska i eto me.
A onda se ubrazim i pomislim pa gle kakav sam samo ja kaaarakteeer, skroz sam prešla na novi, viši nivo. Krpice me ne zanimaju, ma jok! Ja sam jedna mlada prosvećena žena koja ima pametnija posla nego da pomahnitalo vitla karticom. Ja sam zen. MmmMhmmmm. Ja sam trska na vetru...
Yeah right!
Juče sam samo malo, malo, malkice zašla po radnjama. Oh what a mistake! Oh kakve prelepoće po radnjama (osim cipela, cipele su bjlax). Ali haljinice... Divni grandpa džemperi idealni za ušuškati se. Leopard koji napada sa svih strana, a na koga sam bolesno slaba...  Peeeeerje! Ružičasto Mango perje koje mora pronaći put do mog ormara. Užas. Priznajem.  
Ja sam Jelena i ja sam kupoholičar.
I onda se vratim u svoj sejfplejs u onlajn svetu i šta me sačeka: najnovija Zara kolekcija. Crvena puslica od haljine (170$), a bome i bela romantićna top haljinica (67$)... Ma pogledajte i sami.

18 comments:

  1. Hahaha, super post! :D
    Moraću uskoro da promjenim naziv svoj bloga jer se i ne sjećam se kad sam zadnji put bila u shoppingu :) I samo si pogoršavam stvar non stop viseći po online shopovima. Sve kao u cilju "istraživanja" za svoje postove. Aha. :D

    ReplyDelete
  2. joj! ja bolje da ne krenem, je l' da da su cipele bljaks, a cizme pogotovo? reci Jelena, je l', je l' da? (treba da kazes da!) :)))
    p.s. skroz je super post, mislim da ce se sve devojke pomalo pronaci u njemu...

    ReplyDelete
  3. daaaaaaa! njushkala sam okolo i nishta
    necu ugglies! hocu neshto lepo :/

    ReplyDelete
  4. I ne treba ugglies :D Priznanje je pola puta ka izlecenju, steta sto mi kupoholicarke ne planiramo ostatak puta xD

    ReplyDelete
  5. hahahah sviđa mi se post :) već sam par puta vidio ovu kolekciju na internetu, ali kod tebe vidim neke nove slike.sve u svemu,meni je prekrasan cijeli lookbook.zbilja poseban.

    ReplyDelete
  6. kako se nikad ne vidimo na sastancima anonimnig shopoholichara? ustvari jesi li ti ona sa velikim naocharima sto sedi blizu kolacha?
    heheh

    cmoka.

    ReplyDelete
  7. Jao, jelena nije ti lako...Sad si i mene navukla ovim lijepim sličicama! Nije ti dosta što si sama ovisnica, nego to i na druge širiš.... :)) Pusa!

    ReplyDelete
  8. ja necu nista da kazem na ovu temu, sve mi imamo blog u stvari jer je to proces izlecenja, to nam je bila preporuka, ali oni ne znaju da zbog bloga mi se kupuje jos tri puta vise....
    ne pricaj mi nista o zari, to je moje sveto mesto!!!! i ne trcim pored nje, idem polakoooooo!!!!
    p.s.nema pomoci i ne trudi se!

    ReplyDelete
  9. hahah daa marina, javi se sledeci put
    samo na sastancima se zovem magdalena ;)))
    @Lilly znash vec filozofiju if I'm going down, I'm taking y'all with me
    @Vanja i ti mi se javi na sastanku, da prodiskutujemo na temu :D

    ReplyDelete
  10. odlična si, hahaha, fenomenalno. ja ne živim u gradu i kada sam doma i po otoku imam sve ne treba mi ništa ,ne ću ništa. ali čim dođem u grad odmah je neka druga priča odmah se sjetim neke prigode, neke čizme mi trebaju OPET itd.
    krug!

    oh!
    crvena je divna.

    ReplyDelete
  11. Devojke , sve je to izlecivo. Mislim da je proces kao kod narkomana , alkoholicara i pusaca -kvrc u glavi i nema patnje za krpicama...a masta i kreativnost u kombinovanju i rekombinovanju sa zalihama iz garderobera u tom momentu dostignu vrhunac , pa ste jos i ponosni na sebe.
    Ja sam uspela...mozda sticajem povoljnih okolnosti za odvikavanje od shopingmanie...
    :))

    ReplyDelete
  12. ja sam ana, i ja imam problem :D
    i ne, nije šala. čini mi se da se stalno vrtim u krug. lutam internetom ili dućanima u potrazi za komadom koji mi je u tom periodu na vrhu liste prioriteta. onda kupim. pa pronađen novi predmet želje. i tako to traje. i traje. i neće prestati. i uopće ne bih imala problema da moj proračun to može izdržati.
    toliko

    ReplyDelete
  13. @ginger mozda je to reshenje, zivot na otoku. dovoljan je samo kupaci, a nekad ne treba ni toliko ::))
    @Biljana to mi nekako zvuchi kao mantra. vec sam si dokazala da umem da kombinujem, sklapam, uklapam. nije ni poenta kako&gde cu to nositi, ali taj osecaj nove krpice. mMMhmmh! nema boljeg
    #neizlechiva
    @Astrid daj dodji na nashe shoppaholic anonymous, chuvam ti mesto pored kolacha ;)

    ReplyDelete
  14. Znala sam da ne treba ponovo da otvarati ove komentare , jer sam bila ubedjena da ce mi neko u jednoj recenici urusiti sa mukom izgradjeni koncept! Ti si to ucinila sa tri reci: "osecaj nove krpice" .

    ReplyDelete
  15. hahaha, istina :D
    evo ja sam bila danas u gradu i nisam nista kupila, ali sam keširala novu frizuru i tako brzo pobjegla iz grada da nisam ni kavu popila. bilo je dovoljno da uđem u jednu optiku i nađem najsavršenije naočale za vid. nema, one mi zbilja trebaju i nekako predosjećam da cu se vratiti na mjesto zločina.
    kmi ;(

    ReplyDelete
  16. Hahaha, uvijek me nasmiješ :*

    Ne daj se... iako je Zarina kolekcija tako diiivna :D

    ReplyDelete
  17. sve to po onoj devizi udri brigu na veselje ::))
    :*

    ReplyDelete

Back to Top