NY - Gift Guide I

Priznajem da 2017. godinu u glavi još uvek koristim kao odrednicu za nešto nepoznato i daleko iz budućnosti.
Ona tamo neka godina kada ćemo sveeee.
Sve će tad biti okej i svi rokovi ispoštovani.
Neka beyond 2000 godina, tako je to u mojoj glavi u kojoj je izgleda večito pomućeno fiesta stanje, a u realnosti do te neke tamo godine ostalo nam je praktično dve nedelje...
Da li su lampice spremne?
Jelke okićene?
Šarene kuglice i svečane trake raspoređene?
Deda Mraz od čokolade kupljen?
I najfnije praline sa kafom i cimetom?
Hm?


Kada upadnete u prazničnu paniku recept je jednostavan, smireno izbrojte do 10 i obrnite igricu. Umesto svetlucavih kućnih instalacija, razmišljajte o malenim sjajnim komadima.
U varijaciji u boji zlata i srebra. Uz elegantne kamenčiće plave, crvene i bele boje. Mislite u smeru minijaturnih kugli, Sneška Belića, kristalčića koji se presijavaju u obliku pahljuca...
Vidite šta gađam? Upravo!
Novogodišnje ugađanje sebi.
Bili ste dobri ove godine, jel da?
Predlažem da na svoju listu upišete PANDORA nakit iz najnovije kolekcije (mogli ste da vidite moje oduševljenje zimskim dizajnom - ovde). I požurite, ta 2017. godina iz budućnosti samo što nije stigla!
Došapnuću vam svoje favorite, ovog puta sasvim je legitimno prepisivanje.
Deda Mraz može da zažmuri na jedno oko ;)
Te, ajmo!
Na vrhu liste jeste fanstastično noćno zvezdano nebo u vidu srebrnog priveska na čijoj poleđini je ugravirao I love you to the moon and back. Na PANDORA sajtu ovaj privezak preporučuju kao idealan poklon za nekog baš specijalnog u vašem životu prema kome gajite ljubav veliku kao univerzum. Ali, hej! Svi zapravo znamo ko je ta osoba, hint hint ;)
Sjajno će se uklopiti uz par okruglastih srebrnih privezaka koji su ukrašeni kamenčićima u ponoćnoplavoj boji... Prava poezija na ručnom zglobu!
A kao da nam to nije dovoljno, na listi je velikim slovima upisana elegantna narukvica na kojoj je krasnopisom ugravirano Unique as you are, jer ne! Nikada nije dovoljno puta da to ponovimo sami sebi. Uz borbe sa svakodnevnim životom i obavezama koje nemilice napadaju nekako ova narukvica dođe kao diskretan podsetnik na to koliko smo svi posebni. A to što je na okrugloj kopči ugraviran motiv snežne pahulje jasno govori da smo svi mi posebne pahuljice.
I to tako treba da ostane.
I naposletku nešto potpuno zabavno!
Jer nam praznici dozvoljavaju (i čak i prizivaju) tu dozu ležernosti i radosti. I zato, naravno, odmah crvena boja kao lajtmotiv!
U centru pažnje Merry Christmas privezak, a kao prateći "glasovi" tu su crvene kuglice sa stilizovanim trakicama od cirkona, kao i neodoljivi zamrznuti cvetići  i plavi privesci koji zahvaljujući igri presijavanja deluju kao zaleđene kapljice... Neverovatna kombinacija koja će vam garant na usnama izmamiti razneženi osmeh. Meni pri pogledu na ovu narukvicu u ušima automatski kreće Have a holly jolly Christmas this year
I na kraju jedan bonus favorit, jer se najlakše lepih uspomena prisećamo kroz mirise, zato stvorite sećanje na novu godinu uz moje omiljene L'Occitane proizvode (preterano sam slaba na njih!). 
Na vama je da odlučite da li će vam ovi praznici mirisati na verbenu, trešnjin cvet, badem, božure, ili lavandu? Totalno nemoguć izbor, znam!
Zato preporučujem moj genijani sistem odabira - na oko. Istina, proizvodi izgledaju jednako dobro koliko i mirišu, a faktor neodoljivosti se diže na milion uz praznična pakovanja u obliku kugli i bombona. I zato neću dužiti... Potrebno.Vam.Je.Sve.

8 comments:

  1. Prelepe fotografije. I. zanimljive ideje za poklone.

    http://curvyandfabulousgirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nemam nista iz Pandore, ali ove crvene kuglice moram uzeti! Ma koliko je to slatko, ljubav najveca. P.S. odakle je zvezdica drvena?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzela sam je u Zagrebu u nekoj robnoj kuci :) tamo bas na trgu i to je bila super jeftina :)

      Delete
  3. Narukvica je prelijepa ❤


    http://angelinavukovic.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Prelep post kao i uvek draga Jelena :) Mnogo volim Pandoru :) <3
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete

Back to Top