#adamyourself

Ima ta neka fora sa vremenom, što ga više puštate da prolazi, sve manje stvari uspeva da vas pomeri, oh ma znate, onaj dosadni osećaj I've seen it all... Pauze nekako postaju sve duže, a događaji kao da se pretvaraju u treptaj oka. Ok, slažem se, tih nekoliko svećica više na životnoj torti donose bezbrižni kul stav, ali pomalo ubijaju elan (ili sam to samo ja?!).
Ali, opet... Budete potpuno spremni za baš, baaaaš, stvarno baš ozbiljne stvari! 
Kao na primer to da vas jedan tako velik brend  kao što je Opel izabere da zajedno sa nekoliko svetskih blogera ove godine budete njihov ambasador. I to ne neke, obične akcije, već fantastičnog #adamyourself koncepta - igre koja će najkreativnijem&najsrećnijem učesniku doneti automobil na poklon!


Oh da! Upravo!
No, hajmo redom...
Vanja i ja smo se krajem prošle godine (huh, ovo mi je i dalje čudno, dužna sam vam pošteni rezime 2015.) obrele u Opel centrali u gradiću Rüsselsheimu: direktno sa aerodroma pravo u šminkersku stolicu, oh well, život je umeo da bude i lošiji.
U ogromnom hangaru čekao nas je naš ružičasti #adamyourself svet, mislim da naš francuski bistro, sve sa flamingosima ne treba dodatno objašnjavati.
Cilj različitih scenografija bio je da pokaže uz koliko se različitih karaktera Adam savršeno slaže. Ipak se radi o automobilu koji možete personalizovati i tako ga u potpunosti prilagoditi samo vašim potrebama. Dizajnerski tim sa Mark Adamsom na čelu nam je priznao da i dalje zagledaju Adame po ulici, jer ni oni ne mogu izbroje i zamisle sve dostupne kombinacije boja, tekstura i detalja. Posle obraćanja direktora Karl-Thomasa Neumanna i brend menadžerke Tine Müller nastupio je zabavni deo!
Trebalo je dizajnirati naš Adam: (naravno) posvađale smo se oko boje, felne sam prepustila Vanji, 16 puta smo promenile izgled krova, pola sata razmišljale da li da u unutrašnjost dodamo zvezdice ili pruge (površne smo - krive smo!), ali kada je Opel tim došao do nas, predale smo im dizajn Coffee to go .
Sledeća dva dana proveli smo snimaljući kratke filmove u kojima ćemo vam bliže predstaviti sve aspekte ovog zgodnog automobila, od enterijera, preko udobnosti, sve do vožnje u ekstremnim uslovima (dovoljno je reći dve reči: test staza!). 
Ali, zaustavljam se ovde i premotavam brzo na deo koji će vama biti najzabavniji, sada svi imate priliku da dizajnirate svog Adama iz snova - OVDE
A dalje sledi prava trešnjica na torti, ukoliko vaš dizajn prikupi najviše glasova i uđe u top 10 dobijate šansu da baš taj model i osvojite! 
U žiriju ćemo biti Vanja i ja kao i predstavnici kompanije Opel i jedva čekamo da vidimo za koje opcije ste se vi odlučili (iskreno ja se još uvek premišljam između naše boje i pastelno mint nijanse - previše je izbora...).
Ali ima još, i još je bolje!
Vaš dizajn može ući i u proizvodnju kao deo limitirane kolekcije, a upravo ćete vi postati njegovo zaštitno lice!
Složićete se na našem tržištu skoro nije bila organizovana bolja igra? 
I šta čekate?!

2 comments:

Back to Top