#321trenutak

Onaj osećaj kada se vraćaš u realnost...
Nevoljno slećeš u svoj život.
Vraćaš sat na zglob leve ruke. U glavu koncept brojanja dana.
Neopozivo se ukidaju dremke na steni minut pošto pojedeš poslednju dagnju i gucneš tri deci, puno leda i mineralnu. Dan se više ne preseca skokom u vodu. Slani život se sklanja u stranu.
Da, slažem se slatki možda zvuči bolje, ali...


Hajde da se ne lažemo! Teško šta može da zameni dane bez pravila, postupke bez mozga, poznanstva bez smisla. Tu predivnu prazninu u glavi. Kad se iskrca sve nebitno. Pa, ostaju samo najbitnije dileme: belo ili rosé, bar ovaj ili bar onaj, plava haljina ili šljokice...
Ništa ne zvoni osim čaša koje se sudaraju.
A onda se vrati taj grad i svi mailovi koji su čekali iza ćoška, sve te neke obaveze koje je ugovorio neko drugi, neka druga odgovorna ja. Pa se grčevito boriš za još koji morski uzdah.
A dan se krati. I nema više piljenja u zalazak sve dok sunce ne potone.
Osim... Osim, ako malo ne varaš.
Jednostavno naspeš sunce u čašu, obilno preliješ prosekom, ubaciš led. Tako nekako glasi moj recept za produživanje leta. Tajni sastojak Aperol, pa se brzo umeša u Aperol Spritz.
Vraćam zalazak u svoj život, intenzivno narandžast! U k u s a n.
Ovog leta nećemo putovanja vraćati samo kroz ukusne gutljaje, jok!
Aperol je krenuo korak dalje, na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici pronađite aplikaciju na kojoj možete aploadovati svoj savršen Aperol trenutak (a to možete učiniti i na Instagramu uz hashtag #321trenutak). Deset fotografija sa najvećim brojem lajkova prolaze dalje, a stručni žiri će odlučiti o pobedniku koji će osvojiti putovanje u Veneciju za dvoje + džeparac.

Letnja avantura se nastavlja!

Kukala bih vam ovde i još više, ali sada samo pauziram... Sletela sam u Beograd na kratko, nastavljam da jurim slanu vodu... Leto i ja se ne predajemo ;)
P.S. uz ove cvrčak momente vraćam se i na jednu bitnu temu i veliku i bitnu kampanju koju razvija kompanija Always. Radi se o serijalu Like a Girl koji i ovoga puta fokus prebacuje na odnos društva prema sintagmi "kao devojčica" i tome koliko to ograničava devojke danas...
Podignite glas i promenite svet, nezaustavljive smo! ;)


1 comment:

  1. Pa ja pijem i pijem i pijem
    Nagrada je mojaaaaa

    ReplyDelete

Back to Top