Insta notes: winter edition

Jedan random post o koječemu. 
Zimi i mom opiranju (nechu!). Kraju godine i mom iznenađenju (kad pre?!).
Jednom brzom premotavanju sa januara na decembar. A sad se on vuče i vuče, to namerno. Polako, polako ka novoj godini. Te, uz posao, svakodnevnu ludnicu (videti pod Premium broj), sebi donosim nove zanimacije. Ispunjavam hladne dane.
Te, nove insta crtice (poslednje zimske - videti ovde).


Prva sjajna stvar koju sam tek zapravo otkrila (shame shame on me!) jeste magazin Living etc. - UK izdanje. Možda jednostavno čitam previše časopisa o modi i stilu, pa sam žedna novih tema, ali ovaj mi tako, tako prija! Nepretenciozno tarlaliranje na temu životnog stila i prostora, dekoracije koje život znače i savršene preporuke za putovanja uz recepte toliko ukusno slikane da poželim da ih gricnem. Šta više devojci treba? Nažalost, online izdanje ne prati sjajno print izdanje. Pa je jedina opcija, kupovina u omiljenoj knjižari u Vasinoj. Posebnu pažnju obratiti na odlične editorijale.

Sledeće na spisku je nešto što je svakog meseca deo mog života - ELLE Decoration UK. Britansko izdanje mog omiljenog magazina o uređenju doma u poslednje vreme blistaNe, samo da su oni u slavljenčkom raspoloženju tokom čitave 2014. godine, budući da je ovo izdanje napunilo punih 25 godina, već je tu i nova (privremena) urednica koja je izdanje podmladila i učinila ga zabavnijim, Naslovne strane namenjene pretplatnicima su to die for! Samo zbog njih vredi biti na stalnom spisku čitalaca. Uskoro stiže i novi broj domaće verzije, a do tad uživajte u bravurama britanske redakcije.
Sledeće na spisku etsy betsy sitnica koje devojci vraćaju osmeh na lice jeste nakit. Jednačina je jasna: moj zglob + malo zlatne, pa malo lakovane crvene = razneženi osmeh. Joop! je u stanju da to učini tako lako! Poentiraju elegantnim komadima najčešće u kombinaciji kože i nerđajućeg čelika. Tanko, sofisticirano, elegantno i apsolutno neophodno! Nisam, kriva. Silni slojevi zimskog oblačenja dopuštaju istinsku igru isključivo aksesoarima. Dok zamišljam kako bi se sve to slagalo uz preplanuli letnji ten, nevoljno sklapam svetlucave komade uz perjanu jaknu. Haaajmooo leto! P.S. ovu savršenu sliku sam posudila sa S&L Instagram profila, kako odoleti tom irvasu :)
I na kraju, nešto obično neobično. Sa kompanijom P&G, odnosno sa njihovim brendom Ariel već sam sarađivala ove godine. Prošli smo dug put od trapave mene, do pristojne žene (valja to tako pred veliki 3-0 rođendan). Oni kažu nova inovativna formula spaja gel i prašak u tečni detrdžent. Ja kažem gde ste bili čitavog mog života! :)

8 comments:

  1. Meni je ovo jako zabavno! Volela bih da vidim vise tih svakodnevnih stvari. Sitnice. Nesto sto svi mozemo da priustimo. Nedostaju mi to. Napr sigurno cu pogledati taj prvi casopis koji preporucujes, bas si ga lepo opisala. Mozda nam nedostaje tako nesto kod nas? Sta mislis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) to bih i ja volela. Prvo da imam vise vremena da se igram na Instagramu, hm to nije losa odluka za 2015. godinu :) A drugo, da nastane neki Living izdanje za Srbiju. Prekrstila prste i cekam :)

      Delete
  2. Uredno odvajam brojeve Living etc. u svoje Issuu stacove, stvarno je super. Preporucujem ti da prelistas i Adore Home magazin koji izlazi kao dvobroj i Bungalow koji takodje nije los. ELLE Decoration je obavezno stivo i radujem se novom domacem broju. Odlican post inace - sezona praznika (citaj ususkavanja sa propisnom gomilicom masnog papira) je otvorena! :D
    P.S.Hvala na informaciji, nisam znala za tu knjizaru u Vasinoj,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moracu da pogledam Bungalow, to ne pratim :) Propust!
      Nema na cemu, knjizara u Vasinoj je naj naj, odusevices se :)

      Delete
  3. Kako je sve ususkano i zimsko <3
    Javljaj se cesce u novoj! Eto toliko, moja zelja :)

    ReplyDelete

Back to Top