Berlin + Alcatel (&Avicii!)


Ako me pitate gde sam to nestala, po prvi put ću vam odgovoriti sa: "nemam pojma"!
Izgubila sam se negde usput i super mi je skroz.
I zaista nemam pojma :) najbliža geografska odrednica bi mogla da bude, pa hmmm negde u Ohaju. USA all the way (naravno, poput Ivice i Marice iza sebe bacam mrvice na Instagramu).
Nema dileme, ovo je bio jedan ludo brzi septembar, a možda i najzabavniji - ikada!
Jer pre nešto manje od deset dana, skoro pa mogu da se zakunem da sam bila u Berlinu (no posle prvih hiljadu kilometara sam se nekako malo zbunila).
Te, septembar i Berlin. Taako neodoljiva kombinacija!
Posle sivkastog marta, pravo sunčano iznenađenje za mene, Od njaah volim grad onako, do pošaljite mi sve stvari, ne mrdam se nikuda iz Berlina, stigla sam za manje od 24 časa.
Beše to opak miks omiljenog party grada uz sunce navijeno baš na taman i priliku koja se ne propušta. Znate već, kad sve poklopi tačno na savršeno.


Brend ALCATEL ONETOUCH je u Berlinu predstavio svoje ganc nove modele.
I više od toga!
Premijeru je zaokružio zbilja odličnom žurkom.
 
Novi telefon ALCATEL ONETOUCH HERO 2 stigao je sa preciznom olovkom, a tablet sa dijagonalom od osam inča pridružio nam se u paketu sa brzim procesorom. Ipak odlični uređaji nisu bili jedini džoker ove kompanije na čuvenom IFA sajmu, oni su želeli da se upoznamo i sa novim brend ambasadrom. A on je jedan stvarno poseban momak, to je trenutno najpopularniji DJ sveta - Avicii!
Nekadašnja toplana, a sada kul prostor za žurke Kraftwerk smešten u hip kvartu Mitte bio je savršena scenografija u kojoj je stotinak VIP gostiju iz celog sveta uživalo u najboljim hitovima mladog DJa (tek mu je 25!). Slike će vam reći više od reči, ali dovoljno je da saberete: superhitove godine, potpok penušavog vina i posebne štandove gde smo, pre svih, mogli da se igramo sa uređajima koji će tek stići na svetsko tržište. Jednačina je i više nego jasna - F.U.N!
I možda ne znam gde sam, ali jedno je sigurno, još uvek lagano đuskam u ritmu zaraznih Avicii melodija. Uz Hero 2 stiže i aplikacija dizajnirana kao DJ pult, naravno da nisam odolela i okušala sam se i u toj ulozi, ali je (za sada!) ipak ostavljam iskusnijima. Zato klik na play i pridružite se mom (veselom) stanju uma.

Hvala kompaniji ALCATEL ONETOUCH na ovakoj sjajnoj žurci koja obećava odličnu sezonu. Smart move!

10 comments:

  1. Auuu! Samo ti lutaj i fotkaj, niko se ne zali. Avicii <3

    ReplyDelete
  2. Fenomenalnooooo :))


    New giveaway on my blog: http://kapege23.blogspot.com/2014/09/instagram-post-and-new-art-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Extra :)

    http://lamodestieaveclestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Mozemo li da se manjamo bar na jedan dan ;) xexexexe
    http://lamiastoria018.blogspot.com/2014/09/karirano-kao-i-uvek.html?spref=fb

    ReplyDelete
  5. Meni je trebalo malo duže da stignem do "volim Berlin i ne želim da mrdam iz njega", ali kad sam stigla, jaooo, pa jedva čekam da ponovo od marta živim u njemu! I to je zapravo grad u kom želim da završim ako završim u Evropi. Drago mi je da ti se dopalo ovaj put - ja baš zbog svog prvog utiska mogu da zamislim da se ljudima ne svidi uopšte :)

    Wandering Polka Dot

    ReplyDelete
  6. Na prvu posetu mi nije seo, ali to su tu ti sarmantni gradovi koji ne osvajaju na prvu loptu. Ali kad ti se dopadnu, e onda je to prava ljubav <3
    Uzivaj tamo, zavidim pomalo O:)

    ReplyDelete

Back to Top