Absolut Dark Noir


I ponovo će čitaoci mlađi od 18 godina morati da zažmure...

Zaronićemo duboko u Absolut svet!
Kao što sam najavila, ovog vikenda dešavalo se nešto zaista zanimljivo u Berlinu. Za novinare iz celog sveta organizovana je projekcija kratkog filma Dark Noir.
Radi se o animiranom filmu čiji je autor brazilski strip crtač Rafel Grampá, dok je za animaciju bila zadužena ekipa koja stoji iza Gorillaz projekta. Zaista dream team!
Premijera je održana u prostoru M.A.D.E (zamislite nešto kao privatni klub na devetom spratu naizgled obične zgrade, pa kul tajnu diskoteku, pride i kulturni prostor i onda dalje dopišite po želji :) ).


Ono po čemu je ovaj film poseban jeste da je u njegovoj izradi učestvovao ogroman broj ljudi iz celog sveta. I ne samo profesionalaca iz filmske industrije već je apsolutno svako imao priliku da učestvuje u kreativnom procesu. Zainteresovani su nedeljama slali svoje predloge preko zvanične Facebook stranice, a Absolut je izabirao najzanimljivije ideje koje je Grampá zatim pretvorio u 2D slike.
Koncept je deo velike kampanje Transfrom Today, čija je poruka vrlo jasna: - budućnost nam nije data,  tu smo da je sami stvorimo!
Rafaelu i Absolutu ovo nije prva saradnja, za njih je već obukao limited edition votku koja slavi karneval u Brazilu sa sasvim posebnim ukusom: passion fruit + orange blossom. Egzotični ukus prati flaša inspirisana ludim sunčanim danima.
Šarena boca sa autogramom čekala nas je u sobama našeg hotela. Sjajan početak berlinskog vikend druženja, moram priznati...
Posle premijere žurka je nastavljena odličnom svirkom i isprobavanjem (i isprobavanjem i isprobavanjem i...) koktela inspirisanim likovima iz Rafaelove animirane novele. 
Oh well, znate kako je, radoznalost je ubila mačku, ali jednostavno sva četiri prosto mame da ih probate. Moj glas ide Absolut Potion koktelu koji možete lako smućkati uz svež lajm, šećer, krastavac, kiselu vodu, crnu morsku so i votku. Mućkajte snažno dok ne dobijete ukus leta ;) 

Dark Noir


P.S. u narednim danima ovde vas očekuju berlinske smernice... Jesti, piti, videti, probati, kupiti... Svega po malo. Stay tuned!

15 comments:

  1. Dobro, nisam mogla da zazmurim, u septembru punim osamnaest. :-) Iscekujem naredne postove .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke onda jos na nekoliko meseci zaboravi, pa se seti :)

      Delete
  2. Berlin<3 Četiri oka sam angažovala ;)
    A tebi bravo za uspeh :)

    ReplyDelete
  3. pratila sam sta se desava na istagramu, i kod Milosa i kod tebe i divne slike, posebno one gde je Helmut u centru paznje =) Radujem se sledecem postu, dugo nisam bila i Berlinu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, fantastican muzej, iako ne kapiram zabranu fotografisanja tamo... Naravno mi nismo odoleli :))

      Delete
  4. berlin berlin jedva cekam tvoje berlin*

    xx

    http://hypemyhip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sva sreca pa crnu morsku so koristim svakodnevno, a i ima je na svakom koraku :) :*

    ReplyDelete
  6. 스포츠중계
    토토사이트

    This is a very good article. I see the greatest contents on your blog and I extremely love reading them.

    ReplyDelete
  7. 토토사이트
    토토


    I’m definitely going to look into your other post. Really very useful tips are provided here. Thank you so much and please keep up the good job.

    ReplyDelete

Back to Top