Bubbles!

U mojoj glavi: vrlo jasna veza.
Šampanjac i leto.
Mehurići i sunce.
Visoka stopa i staklo koje se znoji.
Diskretan zvuk kucanja kristala. I onaj jedan previše je okej.
I jedan previše i dva i... Ma ko uopšte broji?
Šampanj!


Brendovi koji pomeraju granice kreativnosti i pokreću našu maštu. Počinjem da sumnjam da su njihovi marketing timovi konstantno tipsy, jer su im ideje redom - sjajne!
Počinjemo od imena Perrier-Jouët . Francuska kuća koja postoji od 1811. godine svoje boce obojila je romantičnom vizijom, Naime, njihovui bocu Belle Époque je svojom kreacijom ukrasio čuveni japanski cvećar Makoto Azuma. On je stvorio poseban aranžman koji se bazira na japanskom cvetu Anemona, a kako sam kaže inspiraciju je pronašao u ispijanju šampanjca.
Well, who would guess?
Sledeća modnoalkoholna kombinacija je meni posebno draga. Charlotte Olympia i Veuve Clicquot?
Ouh, yes please!
Saberite seksi cipele i iskričavi ružičasti šampanjac i kao rezultat ćete dobiti mini kolekciju koju momentalno želite da preselite u svoj cipelarnik! Charlotte je svoje poznate modele ukrasila svetlucavim kamenčićima koji oponašaju mehuriće iz šampanjca. Premaštovita dizajnerka se tu nije zaustavila, tako je modele Dolly, Kitty i Serena izradila od  plute sa šljokicama. Inspiracija je jasna, pampur kao okosnica kolekcije.
Meni dva para i četiri flaše.
Merci!

I onda jedna istinska eksluziva za prave znalce. Umetnik Jeff Koons i brend Dom Pérignon našli su se na sasvim posebnom projektu. Jeff je obukao bocu ružičastog šampanjca Dom Pérignon Rosé Vintage 2003. Skulptura/kutija je u prigodnoj metalik roze nijansi, a Koons se pri izradi inspirisao Vilendorfskom Venerom. U prodaji će se naći od septembra ove godine, biće izrađeno oko 650 komada, po ceni višoj od 15.000 funti po komadu.
Kolekcionarska poslastica!

3 comments:

  1. Jelena,citami te u beach baru na Skijatosu,dok pijemo mohitOo:)ljubimo te slano.J&p

    ReplyDelete
  2. Jelena,citami te u beach baru na Skijatosu,dok pijemo mohitOo:)ljubimo te slano.J&p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhuuu divno :))) drmnite jedan i za mene :)
      Have fun :*

      Delete

Back to Top