These shoes are...

Jedna stvarno lepa vest za sve beogradske cipeloholičarke (oh well, znate već - ko ne voli cipele, ne voli ni ljude!), u  kulturnom centru Grad poslednjeg dana maja otvorena je izložba cipela "These shoes are made for walking". Ne raduje samo to da je obuća u kategoriji umetničkih dela, već i činjenica da je ova izložba prodajnog karaktera!
Vidiš, probaš, nosiš.
Simple as that.


Izloženi modeli su mahom ručne izrade iz malih serija, a svoje viđenje proleća 2013. godine u Gradu su prikazali: : Budislava Keković, Šmizla, Milena Hrastnik, Pavle Nećakov, Nataša Čakić Simić, Milica Marinković, Natalija Pavkov, Snežana Krejić, Lidija Jovanović, Naša Posla, Magdalena Klašnja, Danijela Biškup, Lagami, Natalija Pavkov...
Izložba je otvorena još dva dana (do 6. juna) te pohitajte da pronađete svoj savršeni par.
Ovo su moji favoriti...
Lilu Shoes
Milenika Shoes
Lilu Shoes
I onda moj THE favorit! Magdalena Klašnja i njena raznobojna kolekcija cipelica. Zelena, pink, ljubičasta i zlatna u strastvenoj vezi na štiklu. Već sam ih imaginarno pospremila u svoj cipelarnik.I odmah zatim izvukla te sa police. Oh no! Ove cipele stvorene su za neku fantastičnu noć, ako ću i imaginarno da ih nosim, neka bude pošteno, one idu na ples!
Inače, Magdalena je diplomirani kostimograf, a svoj modni put nastavila je u Njujorku. Radila je u studiju šešira Eugenije Kim i za modnu kuću Daryl K. Pre nekoliko godina sam imala prilike da proćaskam sa Magdalenom, više pročitatjte ovde (strana 7).
Sada  je odlučila da se oproba i kao dizajnerka cipela i to je ispao pun pogodak.
Way to go!

16 comments:

  1. Ove poslednje mi nekako idu uz stil Keri iz Kerinih dnevnika...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni na Keri uopste, ali i bez nje divan mi je taj model. Moj omiljen, otvoreni prstici&peta. A dugo su ga dizajneri izbegavali :)

      Delete
  2. Que fantAzija! Preponosna na domaće autore. Kladim se da su neuporedivo udobnije od svih berški, zara i alda. I glas i stas. ;)

    ReplyDelete
  3. Jao, pa umrla sam malko... <3

    ReplyDelete
  4. ja sam zapikirala one njene srebrne oxfordice, ali su nazalost za veoooooma usko stopalo, kod ovih sa visom stikom i pad bas los za stopalo a stikla nestabilna a inace sam pala na dupe zbog dizajna i boja

    ReplyDelete
  5. Lilu floralne su prve na listi prioriteta u ovom rascvetalom periodu godine:)

    ReplyDelete
  6. Pitanje, da li imaju u BG da se kupe Christian Louboutin cipele?Hvala :)

    ReplyDelete
  7. moram da te ispravim, ne moze da se proba, sve se porucuje pa kupi :) izlozba je fora, ko nije, nek pogleda

    ReplyDelete
  8. "The favorit" je čisto savršenstvo! :D
    A Milenika je odlična (malo sam pristrasna, pošto je znam godinama) ;)

    ReplyDelete
  9. milenikine su tako udobnee i divno mekane! a magdalenine samo lepe. Probala je drugarica jedne medene na stiklu, kao za ples stvorene, ali strasno su neudobne, stikla klimava...verujem da su joj ravne ok, ali steta za ove na stiklu!

    ReplyDelete
  10. Ove Lilu uživo izgledaju kao da će se pocepati za 3 nošenja. A predivne

    ReplyDelete
  11. http://cobwebbb.blogspot.com/2013/06/drugarica-i-ja-vec-neko-vreme-zelimo-da.html?m=1 kako vam se cini

    ReplyDelete
  12. Draga,ako već voliš cipelice onda treba da znaš i ko je Cober iz Novog Sada.Čovek pravi cipele bolje od svih pošto ih pravi po meri i đonove sam pravi.Ako imaš u glavi zamisao kakve cipelice želiš takve i dobiješ.Volim ja i Lilu,ali kad sam nju pitala da mi napravi cipele kakve želim nije mogla,ali on jeste.Na njegovom sajtu moje su boja bakra spartanke.Skroz su ravne,ali mekane kao da gaziš po oblacima.www.coberhandmade.com

    ReplyDelete
  13. Lepo je podrzavati domace autore, ali desava se da je kvalitet nikakav za novac koji das za cipelu. Budislava cipele su mi se pocepale posle par nosenja.

    ReplyDelete

Back to Top