The unkown hipster diares

Još jedan blog autor dobio je svoj tvrdi povez!
Ovoga puta ukoričene su misli (i crteži!) francuskog ilustratora Jean-Philippe Delhommea koji vodi blog na adresi unknownhipster.com.
Jean-Philippe je u aprilu 2009. godine zaplovio nemirnim online vodama i od tad u svet pušta svoje ilustracije i zabavne pričice. On je izmislio junaka, nepoznatog hipstera i  beleži njegove avanture.


Njegov hipster ima dugačku kosu, kariranu košulju, bradu i upada u razne komične situacije! Druži se sa Marc Jacobsom i Karl Lagerfeldom i poznaje sve bitne face iz oblasti mode, umetnosti i sveta muzike. Živi na relaciji Pariz-Njujork i radi baš sve što biste očekivali od jednog istinski kul hipstera!
Dok hipster krade bogu dane, Jean-Phillipe vredno radi i do sada je sarađivao sa klijentima kakvi su Barneys, the Bon Marché, Saab i The Mark Hotel. A njegove ilustracije često možete videti u magazinima GCasa i GQ.
Izdavačka kuća August Editions pripremila je ograničen tiraž knjige, distibuirali su tačno 1.000 primeraka  koje se prodaju na Amazonu i u francuskom concept butiku Collete.
Sledeći tiraž planiran je za mart 2013. godine.
A oni koji imaju u planu odlazak u Pariz mogu videti i izložbu crteža koja će trajati do 5. januara.
Vrlo hipsterski!


8 comments:

Back to Top