HTC Wildfire S


I ove godine ljubaznošću kompanije MTS imala sam priliku da testiram telefon, posle LG aparata, na red je došao HTC.
Preciznije HTC Wildfire S.
Ovoga puta sam sebi dozvolila malo više vremena da se upoznam sa svojim novim mobilnim prijateljem. Ako je prošli put oduševljenje stiglo kao otkriće šta sve mogu pametni android telefoni, onda je sa ovim modelom sve to podignuto na novi nivo... Viši nivo!


Već na prvi dodir bilo mi je jasno da se radi o mnogo elegantnijem i lakšem aparatu (105 grama), koji savršeno leži u rucu, a uzevši u obzir da je bele boje, jasno je da se radi o telefonu pre svega namenjenom lepšem polu.
Ipak, svi koji su imali android uređaj znaju da stiže kao bespolno biće, a da ćete mu život udahnuti sami, pametnim izborom aplikacija.
HTC Wildfire S je vrlo brz telefon i za razliku od prethodnog ima ekran koji reaguje na jagodicu prsta umesto na nokat. Vrlo bitna razlika koja korišćenje čini dosta lakšim.
No, potrebno je malo vežbati kucanje, ali i to se lako sredi jer postoji opcija kalibrisanja kojom ćete za tili čas aparat prilagoditi svom stilu kuckanja.
Ovog puta radi se o novijoj generaciji androida, što automatski znači pristup većem broju aplikacija - jupi!
Naravno, ubacila sam aplikacije koje život znače, poput Twittera, Yahoo maila, Zare, Garfileda i My Days (preporuka za sve devojke, život održava u savršeno organizovanom redu!).
Brže bolje sam na test vožnju povela i aplikacije koje su trenutno hit u svetu, a koje nisu bile pristupačne za starije verzije androida. Pose je instaliran brzinom svetlosti, preporučujem svim ljubiteljima outfit blogova i mode uopšteno. I sjajni Net-a-porter sada stanuje pod jagodicom mog prsta. I ono najvažnije - Instagram!
O da, ona čuvena foto aplikacija koja je uzburkala javnost. Baš u trenutku kada je ovaj telefon dospeo u moje ruke postao je dostupan i za android uređaje - talk about timing!
Tako sam postala jedan od 10.000.000 novih korisnika. A onda je Facebook odrešio kesu i aplikaciju kupio za tričavih milijardu dolara... Vredi!
Za Instagram je ipak od ključne važnosti da telefon koji koristite poseduje kvalitetnu kameru, a to ovaj uređaj svakako ima. Integrisana kamera ima ravno 5 megapiksela i LED blic, što omogućava fotografije dobrog kvaliteta čak i noću. Odmah prilažem pogled iza i sa scene.
Ukratko ovaj telefon pruža sve pogodnosti smartphona uz odličan dizajn i male dimenzije. Zadovoljava devojačku potrebu za dobrim izgledom, a iznutra se krije muški procesor od 600MHz i pola gigabajta memorije.
I onda ono najlepše, dostupan je u svim MTS poslovnicama, za samo 1 dinar.

17 comments:

  1. Bas lep post ja se ipak drzim samusnga i modela galaxy S II sa 8 megapiksela i 16 Gb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hheheh razumem, ali ovde je bitna jos jedna stavka
      odnos cena-kvalitet :))

      Delete
  2. Divan :) Ja imam roze i prezadovoljna sam. Pre njega sam imala HTC Gratia tako da sam navikla na touch ekran pa mi kucanje poruka i mejlova nije problem. Android platformu obozavam zbog svih oni aplikacija, mada se zanesem i skinem gomilu toga sto posle ne koristim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe i ja, pa posle cistim.. hvala bogu da mogu da ih stavim na karticu, pa onda nabacam citavu gomilu :)

      Delete
  3. Je l imas da preporucis neku dobru kalendar/reminder/organizer aplikaciju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaao nisam osoba koja bi ti mogla da preporuci
      downloadujem i ne koristim...
      ne vredi dok ne stavim na papir ne postoji :)

      Delete
  4. Divnoca prava! Mene sve te zezalice odmah kupe! I odmah hocu! :)
    Sjajno si ga opisala i testirala! ;) :*

    ReplyDelete
  5. ponosna sam vlasnica istog od zimus, i samo se pitam - kako sam zivela bez njega!? :)

    ReplyDelete
  6. I ja ga imam od jeseni, ali nikako nisam zadovoljna s njim. Premalo interne memorije, dok s druge strane karticu ne mogu napuniti nikako jer ima previše prostora, a pola aplikacija koje skinem ne mogu premjestit na SD karticu. Pa mi se zamrzava ekran, sam od sebe se resetira...
    Ne bih se smjela žaliti pošto sam ga jeftino dobila, ali u mom slučaju, kolko para tolko muzike. Mislim da ću ga uskoro zamijeniti s novim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je zato sto ti telefon nije rootovan pa se aplikacije ne mogu prebacivati na SD, tj.vecina ne moze.

      Delete
  7. nasha bebica :)
    on je mobilni prozor u internet svet! :)
    diiifan!

    ReplyDelete

Back to Top