Shhh! Topshop has a secret!

I taman smo apsolvirali Pop-up momenat... Bar na svetskom nivou, kod nas još uvek nije zaživeo trend, dok je u Hrvatskoj nastao i nestao Chanel butik u Opatiji... No, bilo kako bilo, više nije zanimljivo otvarati privremene butike, sada su na redu oni tajni!
Danas, kada se svi svim silama trude da izreklamiraju svoje brendove, prodajna mesta i online shopove, Topshop nam prezentuje tajni butik. Štaaa?
Dodajte pop-up konceptu reč secret i dobićete dobitni Topshop recept. Naime u Londonu i Njujorku pojavili su se i pojaviće se posebno uređeni prostori koje kupci moraju prvo da otkriju kako bi kupovali. Na radost nestrpljivih kupoholičara to i nije tako teško učiniti. U londonskom prostoru u Oxford ulici ulaz se nalazi iza zanimljive postavke od cveća. No tu nije kraj iznenađenjima, pošto lociraju tajni kutak kupci će se naći u prosotoru koji doslovno kao da je ispao iz knjige Lewisa Carrolla. Trake, tapete, ruže, plišane igračke, stare stolice za ljuljanje, karanfili, skulpture, arapski tepisi, a onda i modni detalji! U ponudi je posebna linija koja će se osim u ovim tajnim prostorima prodavati i online, ali samo u naredne dve nedelje.

Pomenuta Meadham dizajnirala je posebnu kolekciju koja se sastoji od 10 različitih setova prstenja i velikih narukvica koje dolaze upakovane u srcolike kutije. Modista Nasir Mazhar kreirao je dva neverovatna rajfa i tri češljića za kosu ukrašena kristalčićima, perlicama i čipkom. Prava mala umetnička dela. Dizajnerka nakita Maria Francesca Pepe svoj doprinos dala je kreiravši srce i slova koja kad se poređaju daju reč Love, uz set dobija se majica na koju se slova mogu prišiti. Emma Cook koja je već sarađivala sa Topshopom za ovu priliku dizajnirala je nežno prozračno donje rublje. Ann-Sofie Back dala je svoju viziju torbe, dok je Michael Van Der Ham napravio zanimljive platforme. Pamela Love kreirala je nekoliko narukvica, a Steven Morris pozabavio se dizajnom svilenih ešarpi.
Londonski butik izgleda savršeno i baš kao radnja u kojoj bi voleli da se izgubite. Ako se slučajno nalazite u engleskoj prestonici Šerlok kapu na glavu i krenite u potragu. Ja vam želim svu sreću ;)

31 comments:

  1. Javne, tajne, sve ih volim :D I volela bih da sam tamo. Zapravo, volela bih da sam u bilo kakvom shoppingu trenutno xD Sjajan post, kao i uvek ;) LJub :*

    ReplyDelete
  2. Genijalna ideja! A kad ih pronadjemo ,glupo bi bilo da se taj trud ne nagradi jednim dobrim sopingom:)
    Mi nesrecnici nemamo ni onaj najobicniji TOP SHOP :(

    ReplyDelete
  3. Uf...Pa ovo nije normalno..Sta sve nece izmisliti...:)A tek sajt..Zelim p.love nakit...

    ReplyDelete
  4. uhvatila sam jednom u letu pricu o tim pop-up buticima, i nis' mi nije bilo jasno... tek sad me zbuni sa ovim, ja bre jedva nadjem nesto i kad znam gde treba da idem :D

    ReplyDelete
  5. Ne mogu ga oni toliko sakriti koliko ga ja mogu tražiti!:D
    Skroz kul ideja...;)

    ReplyDelete
  6. vrhunski!:) ne idem iz ovog kutka :)

    ReplyDelete
  7. hocemoo kod nas tako dobru ponudu nakita! hocemo topshop, ne mora tajni, samo nek ga vrate! :)

    ReplyDelete
  8. eh, kad vidim kako topshop u hr propada i sjetim se dobrih starih vremena....baš tužno. i ne razumijem tu politiku da dostavljaju u BiH,a k nama neće. i onda vidim ove atmosferične i primamljujuće fotografije pa mi je još više krivo. dajem glas za revival topshopa u zagrebu :D

    ReplyDelete
  9. ideja je fenomenalna, nakit je savrsen..treasure hunt!

    ReplyDelete
  10. Jako zanimljivo i originalno! ;)

    ReplyDelete
  11. Ideja je stvarno fantasticna! A o nakitu da ne pocinjem... ;)
    xx,K.

    ReplyDelete
  12. Hmmm.. za mene od ovoga ne postoji nesto bolje osmisljeno! Respect!

    ReplyDelete
  13. Kako originalno, veselo i zanimljivo! Jedini smor je sto nema Topshopa u Beogradu (Srbiji), javnog ili tajnog...:) POsto sam mislila da ce se otvoriti kada sam procitala naslov tvog posta. Ali, sve u svemu, svaka im cast na inovativnosti i idejama!

    ReplyDelete
  14. Bas je zanimljivo, sjajna ideja ! :) Radnja izgleda predivnooo, rado bih se, sto ti kazes, izgubila u njoj :D
    E.:*

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Bila bi zadovoljna i sa običnim dućanom sa njihovom regularnom kolekcijom..slažem se s Astrid..i ja sam za revival Top Shop-a u Hrvatskoj! Sve ostalo je samo šlag na već ukusnoj torti..

    ReplyDelete
  17. aaa ovo je fantasticno! jos kad bi opet otvorili top shop kod nas... :-(

    ReplyDelete
  18. odmah idem na sajt da vidim kakve su stvari..a slike su mi divne i baš mi se sviđa taj koncept.

    ReplyDelete
  19. Vau, vau, vau! Sjajna ideja!

    ReplyDelete
  20. Da, šteta što nema u Srbiji... I tajna je uvak najbolja reklama jer se prenosi "od usta do usta" . Ajd' blogerke pokrenite neko zezanje da i mi dobijemo ovako nešto bar u BGD-u. :)

    ReplyDelete
  21. Jedna rec:...... Zapravo, ostala sam bez teksta! :)))

    ReplyDelete
  22. Aaaah divne su. Obozavam taj pop up koncept... hocu i ja to kod naaas! Moze da se vrati i obichan Top shop kad smo vec kod toga... pls!

    :*

    ReplyDelete
  23. kekek mozda ima i neki nas
    samo je tajni ;)))))

    ReplyDelete

Back to Top